sâmbătă, 19 februarie 2011

Despre incredere

Nu poti controla totul, iar atunci cand realizezi asta si te lasi, din cand in cand, purtat de val incepi sa cunosti si sa gusti fericirea. Am incercat tot timpul sa inteleg, sa caut motivele care au stat la sursa intamplarilor din viata mea. Nici acum nu sunt departe de stadiul asta. Intru in sevraj cand nu inteleg ce se intampla. Dependenta de informatii si intelegere nu iti asigura linistea. Exista insa si avantaje....scapi de ignoranta. Desi e greu sa gestionezi situatiile in care trebuie sa te bazezi doar pe incredere. E ca si cum trebuie sa mergi inainte intre doua ziduri inalte, pana la cer. Dar trebuie sa ai incredere ca la capat e ceea ce cauti si astepti. Chiar daca pare ca viata e rutina, eu imi dau seama ca de fapt e o continua lectie. Mereu te lupti cu tine ca sa inveti cum sa te raportezi la cei de langa tine.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa parerea mea, nu trebuie sa ai incredere decat in tine si in familia ta, eventual. Din pacate, in societatea romaneasca daca ii faci cuiva un bine, la un moment dat o sa fii dezamagit de acea persoana.

Pe romaneste, iti da in cap cand nu te astepti, cam asa mi s-a intamplat mie.

Irina Ursu spunea...

@Anonim Da, dar daca adopti aceasta filosofie de viata inseamna ca esti stapanit de frica. Si nici asa nu este bine. De aia spun ca trebuie gasita solutia de mijloc. Eu cred. Si risc sa fiu dezamagita, dar asta imi arata ca eu sunt in regula. Cel care a dezamagit are probleme.

Anonim spunea...

Nu sunt stapanit de frica, sunt doar realist.

Si altruist. :)

Irina Ursu spunea...

@Anonim Altruist cu cine?

Anonim spunea...

Sunt altruist cu persoanele din jurul meu, chiar daca in unele persoane nu am incredere. :)

Irina Ursu spunea...

@Anonim Ma bucur in cazul asta. Desi ai inteles gresit ca am spus ca iti este frica. Nu am cum sa fac nominalizari unei persoane "anonime"....vorbeam de concept in general:)

Anonim spunea...

Am incercat sa semnez cu numele meu comentariile, dar nu mi-a iesit. Nu prea ma pricep la URL, conturi etc.

E mai simplu sa trimiti comentariul semnat "Anonim". :)

Irina Ursu spunea...

@Anonim Te poti semna la sfarsit:)

Cristi spunea...

Am inteles. :)

Cristi spunea...

Evrika! :))

Irina Ursu spunea...

@Cristi Vezi ca nu a fost greu:))

Cristi spunea...

Pai da, dar ma deruta "adresa URL"!

Ca Institutul O. R. L. vor sa-l desfiinteze. :)