sâmbătă, 12 decembrie 2009

A perfect day

Pentru unele zile nu gasesti cuvinte suficiente sa le descrii. In schimb tragi aer rece in piept si cu ochii mijiti de somn poti doar sa zambesti si sa speri ca vor mai fi si altele la fel de bune ca asta.

vineri, 11 decembrie 2009

Keep it simple


Ca sa realizezi unele lucruri trebuie sa iesi din tipare. Azi am invatat ca trebuie sa gandesc "out off the box". Trebuie sa imi extind spatiul, sa imi permit sa trec dincolo de formalisme ca sa pot sa imi dau seama ce pot schimba in procedura. Desi pentru unii poate parea fancy sa spui "ciconia ciconia" majoritatea vor intelege doar daca spui barza. Si cum uneori eu mai uit, poate si voi, "Keep it simple".

miercuri, 9 decembrie 2009

Punct

In una din acele zile. Da, dar notiunea timpului s-a diluat, iar conceptul a disparut sau s-a transformat. Asa cum am obosit si eu acum, m-am diluat si transformat.

Cine incaseaza glontul?


Uneori viata noastra e o ruleta ruseasca si se intampla ca glontul sa se iteasca de pe teava tocmai in momentul in care iti doresti cel mai putin. Spre deosebire de unii mai norocosi, unde e vorba de gloante oarbe, la altii dintre noi e vorba de ceva real, ce spulbera creierul in cateva secunde. Si cu toate acestea sunt altii foarte norocosi care pot asista la propria inmormantare si renasterea din propria cenusa. Oare cine va fi pasarea Phoenix in urmatoarele 24 de ore? Cica sase persoane, de la CCR, decid cine incaseaza glontul si cine naste din propria cenusa. Noi, restul de cateva zeci de milioane, ne supunem lor.

marți, 8 decembrie 2009

Am pierdut si pariul asta


Foto: Anca Bundaru


Foto: Ansa

Oare cum e sa joci pe o miza imensa, sa faci joc de glezne pe muchie de cutit si sa te trezesti ca de fapt ai pierdut tocmai pariul la care te asteptai sa castigi fara probleme: pariul cu tine insuti. In ciuda glumelor pe care le-am auzit ieri chiar m-am trezit cu un alt presedinte si am avut un moment de reala disperare cand mi-am dat seama ca haosul se aplifica. Si in acel moment mi-am dat seama ca de fapt si eu am pierdut un pariu cu mine, am facut un exercitiu de democratie si s-a dovedit ca a fost ceva inutil. Am ajuns sa vad ca in cateva ore se fac si se desfac coalitiile. Oare ce formula nu a mai fost pana acum? Care ar putea fi surpriza? Nu mai pariez pe nimic in tara asta, totul e zidit pe nisipuri miscatoare si oricand te poti trezi cu situatii din care chiar nu mai ai cum sa iesi. Chiar as consulta oracolul din Delfi, pe mama Omida sau orice alta sursa legata de viitor ca nu mai suport tradarile si perversiunea politica. Vreau sa stiu dinainte care le vor fi pasii ca sa nu mai pariez pe nimic.

duminică, 6 decembrie 2009

Cum mi-am petrecut ziua alegerilor


Azi mi-am facut datoria civica si am votat dupa care m-am prezentat la sediul partidului presedintelui Traian Basescu. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum au stat lucrurile inainte de a se anunta rezultatele puteti arunca un ochiaici. Si curiosii care vor sa stie ce s-a intamplat dupa ce a sosit Basescu la partid pot sa se uite aici. Am facut eforturi sa nu fiu calcata in picioare la un moment dat pe acolo, iar faza cea mai amuzanta a fost intreruperea curentului. Si cel mai probabil cand o sa ma trezesc maine o sa stiu cine e de fapt castigatorul.