joi, 15 octombrie 2009

Despre galagie, dependenta si intuitie feminina






Incerc sa ma ascund de cateva zile, am devenit un urs cameleonic, am inceput sa fiu tacuta pentru ca e prea multa agitatie pana si pentru mine. Desi tacerea imi da de gandit de cateva zile incoace e mult prea multa galagie pe fond, fara sustinere, doar sunete sparte si goale care nu provoaca decat dureri de cap. Si in tot acest decor sunt uimita ca am avut parte de acel moment pe care il numim inspiratie feminina. Mi se intampla din cand in cand sa am parte de asta, dar uneori as prefera tacerea. Am intuit un lucru pe care preferam sa nu il stiu, preferam sa fie trecut sub tacere, sa nu se intample. Dar cum lucrurile nu depind doar de noi, vorba unui politician: fiecare are destinul lui, intuitia feminina a functionat si de data asta. Cred ca data viitoare o sa ma incred mai mult in ea si o sa incerc sa actionez in consecinta, poate asa o sa reusesc sa indrept ceva. Pe langa asta m-am trezit cu un soi de dependenta neobisnuita. Parca e greu sa crezi ca poti deveni dependent de anumite lucruri si cand iti dai seama faci doi pasi in spate si iti spui in gand: Piei Satana din calea mea! Inca nu a pierit, dar timpul nu e pierdut. Si totusi in toata aceasta galagie fara fond si forma moda ramane un motiv de incantare pentru mine. Am facut niste cautari si in poze o sa vedeti ce va propun pentru saptamana, luna si anul viitor.

marți, 13 octombrie 2009

PD-L isi face campanie "Fair Play"...sa mori de ras nu alta


Dupa campania facuta de Crin Antonescu pe modelul Ikea, pe care toti tinerii liberali au sarit sa o apere, vine si randul PD-L-ului. Dar se pare ca astia sunt ceva mai saraci si discreti. In ciuda mesajului promovat in urma cu ceva timp de un om influent in randurile lor, cel care cerea barmani si ospatari, PD-L sector 1 Bucuresti incearca sa atraga simpatia si voturile celor inteligenti. Adica o miscare reloaded de ai face pe intelectuali sa spuna din nou ca au avut dreptate, ca in 2004. Ca sa nu mai lungesc vorba va anunt ca democrat liberalii din sectorul 1 organizeaza Turneul Municipiului Bucuresti la SAH. Mai sunt doua zile de inscrieri, asa ca amatorii sa se grabeasca pentru ca vor fi premii substantiale. Daca luam in considerare si faptul ca se apropie alegerile recompensele vor fi mari. Asta in cazul in care democrat liberali nu si-au golit azi si saptamana trecuta banii ca sa cumpere tradatorii, care au luat banii si au votat si motiunea. Exista o vorba, dar va las pe voi sa ghiciti care anume. Deci jucati "Fair Play" la turneul de sah al PD-L, ca ei asa fac:)).

Am descoperit locul secret


Exista locuri in care simti ca nimic nu te poate atinge. Acolo undeva sus de tot unde nu ajunge decat soarele, ploaia si vantul. Uneori, din cand in cand, mai ajunge pe acolo si picior de om, dar din pacate face si rau. Exista locuri pe care le-am vazut si m-as duce acolo cand nu imi gasesc locul aici. Important e ca am descoperit acel loc si stiu ca acolo se ajunge daca depui efort, daca dai din coate si daca vrei cu adevarat. Intre timp insa dai din coate acolo unde esti, te ascunzi dupa ce ai in fata, iti palmezi starea si cauti locul cu oamenii care au ceva sa iti dea si tie. Chiar daca nu fac asta mereu, dar din cand in cand o fac, desi nu constientizeaza. Si prin asta iti fac un mare bine. Atunci cand iti dai seama poti sa le multumesti si data viitoare sa faci si tu la fel. pentru ei.