joi, 25 martie 2010

Varianta scurta la"Femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte"


Recunosc ca ii admir pe cei care reusesc sa fie amuzanti in scris. De asemenea imi plac si cei care au talentul sa abordeze diferit lucrurile fata de asteptarile pe care le am. Saptamana trecuta scriam pe Ziare.com ca epoca femeilor androgine s-a sfarsit. Adica acum e oki sa fii mai plinuta si te poti mandri daca ai un decolteu impunator. Si nu spun eu asta, ci designerii. Dar nu am facut si alte cercetari pe aceasta tema. Poate pentru ca de mine se spune ca e recomandat sa port greutati suplimentare cand bate vantul. Insa abordarea facuta de Valentin Gros pe Daily Business mi se pare savuroasa. Ce inseamna sa ai un spirit practic de barbat. Eu una as fi spus ca revin formele ca sa nu fie ranite sentimentele femeilor care s-au chinuit destul cu diete, dar au esuat. Asta este inca o dovada a faptului ca femeile si barbatii vad lucrurile diferit. Dar asta nu inseamna ca se contrazic. Din contra, as spune ca se completeaza cele doua puncte de vedere.

O alta parere de-a mea pe acest subiect: S-a intors moda pentru grasute.

miercuri, 24 martie 2010

Lumea cu susu-n jos?

De mai multa vreme am realizat ca din cand in cand lumea e cu susu-n jos asa ca este indicat sa ma pun in cap, si la propriu si la figurat, ca sa ma descurc. Incetul cu incetul am invatat ca consum mai multa energie daca ma plang asa ca am incercat sa schimb perspectiva. Analizez problema si imi permit un moment de respiro, daca e cazul schimb unghiul ca sa vad ce se afla si acolo. Dupa asta decid. In general ajung la concluzia ca orice efort pe care l-as depune ca sa ma revolt s-ar putea sa fie irosit asa ca prefer sa astept. Daca e cazul sa actionez asa fac, dar daca nu stiu ca fiecare va avea parte, acum sau alta data, de feedbackul pe care il cere. Sunt sigura ca ti se plateste in viata in functie de ce ai facut. Este imposibil sa crezi ca nimic nu te atinge, asa ceva nu se intampla. Asa ca prefer sa vad problema din alt punct de vedere, daca e nevoie ma pun in cap, atunci cand lumea e intoarsa decat sa imi irosesc energia in mod inutil. Pana la urma e vorba de energia mea. Si drept urmare decid sa o folosesc in mod util, adica odihnindu-ma sau facand ce imi place.

marți, 23 martie 2010

Zodia si pacatele




Definitia pacatului este una foarte complexa. Mai mult chiar nu exista pacate mari sau mici, ci doar pacate. Insa mi se pare si amuzant, dar si exagerat sa faci o lista cu pacatele specifice unei anumite zodii. Uite ce zice la mine: Varsator: Manie, mandrie, desfranare, enumera cat mai multe pacate, iar Varsatorul va ridica mana. Din nefericire pentru nativele din zodia Varsatorului este ca oricat de documentate ar fi in materie de religie, nu vor reusi niciodata sa-si faca siesi o analiza abiectiva. Ele sunt sfinte, doar ca cei din jur nu vor intelege niciodata. Nu au suficienta lumina sa deschida ochii". Dupa cum bine spune ca nu pot sa imi fac o analiza obiectiva o sa admit din start ca nu ma caracterizeaza mai nimic din cele enumerate mai sus. Asa ca ii provoc pe prietenii mei dragi sa lasa cate un comentariu cu un pacat care ma caracterizeaza. Promit sa le las doar pe cele care ma absolva:)).

luni, 22 martie 2010

Boala de luni

In mod normal parca toate zilele sunt aproape la fel. Mai sunt colorate de o veste proasta si mai rar de una buna. Rutina mi-a intrat in sange ca un virus si as face orice ca sa scap de ea. Incepe sa mi se para jenant sa spun ca in mare parte a timpului muncesc si restul ce ramane dorm sau il pierd in neant. As schimba ceva din temelii, dar inca nu imi dau seama de unde sa incep si ce pasi sa urmez. Rutina e ca o boala care iti intra pe neasteptate in sange si nu mai poti scapa de ea. Si in plus timpul trece atat de repede ca ma trezesc ca ma pierd intre zile si nopti. Stiu doar ca ceva nu functioneaza.