vineri, 18 septembrie 2009

Un alt fel de a face reclama


Reclama de piata Matache. Din cauza ca bate lumina, dar eu nu vedeam asta:D, nu se vede clar ce scrie pe bostanul urias. Ei bine pe el scrie: NE VINDEEEE! Se pare ca aici concurenta se ajuta, nu se "sapa".

joi, 17 septembrie 2009

Se anunta schimbari



Dupa mai multe zile in care creierul si eu am fost varza, azi am fost ceva mai bine. Adica am putut sa ma ridic din pat fara sa depun un efort sustinut de mai multe minute, insotit de ambitie si determinare. Si in momentele in care nu dormeam, nu halucinam sau nu imi venea sa imi smulg parul din cap de durere, m-am gandit ca e timpul sa fac mic modificari la acest blog. De ce? A trecut deja un an si ceva de cand scriu aici, a devenit o parte din viata mea, o dependenta as putea spune. Si intr-un an de zile am prins mai mult curaj, experienta, intelepciune si am cunoscut mai bine niste oameni extraordinari care mi-au fost alaturi la greu. De aceea "Iluzia Vietii" a devenit "Stirile lui Urs". Si pana imi revin complet o sa fie pustiu pe aici, deci urati-mi insanatosire grabnica.

duminică, 13 septembrie 2009

In urma cu sase ani


In urma cu sase ani, pe vremea asta, imparteam sarutari amicale cu toti colegii mei pe holul liceului de la Cluj. Dupa ce descarcam timp de mai multe ore "jumate din casa" in camera unde mai stateam cu alte cinci fete, fugeam la palierul baietilor si incepeam sa ii strig pe nume pe toti prietenii mei. Si ne impartaseam toate aventurile din vacanta si planurile de viitor, doar era ultimul an de liceu. Inca de atunci ma strabatea, inconstient, un sentiment de nostalgie pentru ca stiam ca peste ani o sa imi fie foarte dor de ei. Si uite ca asa este. Acum as vrea sa fiu din nou in camera de camin si sa facem planurile de reamenajare a camerei cu un covor de la una, o perdea de la alta si lista era infinit mai lunga. Datorita emotiei reintalnirii sesiunea de "comunicare" se intindea pana spre miezul noptii. In urma cu sase ani eram pe un hol din Cluj cu toti prietenii mei dragi care revenisera acolo din toate colturile tarii. Pentru inca o noapte as vrea sa dau timpul inapoi si sa le spun cat de mult pretuiesc acum momentele petrecute cu ei, dar toate aventurile pe care le-am dus la indeplinire impreuna. Ma poate ajuta cineva sa fiu din nou pentru o noapte in trecut?

News alert


Suntem anuntati de Corneliu Vadim Tudor ca nu mai are rost sa mergem la vot pentru ca Dumnezeu l-a ales deja pe viitorul presedinte al Romaniei. Si cum nu avem sanse sa ne punem cu o forta atotputernica ne mai ramane doar sa vedem pe cine a ales. Si in plus, liderul PRM a tinut sa sublinieze ca de fapt el l-a scos pe Gigi Becali din inchisoare. Daca mai erau fraieri in tara asta care credeau ca nevinovatia mai conteaza, imi pare rau pentru ei. Vadim este legea si dreptatea in tara asta, doar el l-a scos pe "Jiji" din inchisoare. Si a tinut sa ne mai spuna ca daca a facut asta, si in plus l-a facut si parlamentar, poate face orice. Drept dovada ca stie deja ca Dumnezeu l-a ales deja pe viitorul presedinte al Romaniei. Mai aveti nevoie de mai multe amanunte? Cred ca faptele vorbesc de la sine.