vineri, 17 decembrie 2010

Ca la sfarsit de an II

Vremea de afara o suport doar prin prisma faptului ca este vineri. Seria de interviuri retrospectiva continua. Azi a fost Sebastian Lazaroiu. "Politicienii mai pot face ceva. Sa se sacrifice si sa promoveze tineri cat mai multi, sa se vada ca ii promoveaza, nu formal, adica sa ii puna in fata si sa stea ei in spate. Sa faca asta activ, sa se vada ca fac asta, sa renunte la lucruri in favoarea lor sa ii ajute, sa ii sprijine, asta pot face". Continuarea interviului o puteti citi pe Ziare.com.

Sa aveti un weekend frumos!

joi, 16 decembrie 2010

Ca la sfarsit de an

Mai sunt cateva zile pana scapam de anul 2010. A fost un an agitat nu doar din punct de vedere profesional, ci pe toate palierile. Pentru ca e nevoie de raspunsuri m-am gandit sa realizez o serie de articole retrospectiva cu pioni principali din fortele politice care conduc tara noastra. Primul din aceasta serie a fost cu Adrian Nastase. Interviul integral il puteti citi pe Ziare.com. Maine dimineata continua seria...surpriza cu cine....
In rest e munca multa, dar si satisfactiile sunt pe masura in aceste zile. Cred ca pot vorbi si eu de optimism moderat. Desi la inceputul saptamanii am fost cam suparata pe colegii mei din presa. Unii cred ca stiu despre ce e vorba, dar trec eu si peste asta.

luni, 13 decembrie 2010

Another story - Capitolul IV

A stat sub ochii ei, multa vreme. Mister ascuns in cuvinte, articole si cateva intalniri pasagere, virtuale, dar si reale. Prinsa in treburile, revelatiile si intuitiile feminine, nu a realizat, ca tineretea-i era povara pe care o purta. Era atat de zglobie, dramatica, incat uneori se transforma intr-un val de ignoranta. Traia intr-o lume impodobita de accesorii, dar valul nu il vedea, insa misterul era acolo. Pana intr-o seara, cand din greseala, luata cu alte drame, a primit un sms, la intamplare. Si-a dat seama ca era un numar intr-o agenda, insa important e ca era. S-a reintors la tineretea-i. Insa, cumva, nestiind exact cum, valul ignorantei s-a mai diluat. Si in ziua x, cand l-a revazut, a realizat ce haine grele poarta. Si de atunci se intreaba: Cand indeplinirea unei dorinte arzatoare tine de rezolvarea unui mister, de unde se incepe?...Poate el ii va da raspunsul, desi e mai usor sa gasesti capatul infinitului.

duminică, 12 decembrie 2010

Poetic

Nu-mi presimţi?

Nu-mi presimţi tu nebunia când auzi
cum murmură viaţa-n mine
ca un izvor
năvalnic într-o peşteră răsunătoare?

Nu-mi presimţi văpaia când în braţe
îmi tremuri ca un picur
de roua-îmbrăţişat
de raze de lumină?

Nu-mi presimţi iubirea când privesc
cu patima-n prăpastia din tine
şi-ţi zic: O, niciodata n-am vazut pe Dumnezeu
mai mare!?

Lucian Blaga