vineri, 19 iunie 2009

Today more then ever


Today more then ever. Cam asta a fost sigla zilei pentru mine. Uneori nu conteaza motivele, conteaza rezultatul. Poate m-a impresionat Vanghelie cand a spus ca el este un om care are anumite principii. Pe mine m-a convins azi, e capabil ce sa mai lungim vorba. Era obosit omul cand a spus "Goagal", de fapt vroia sa spuna gogomanie. Si vorba lui: sa tratam problema cu seriozitate ca doar in tara asta nu curge miere pe strada, iar in copaci nu cresc banane ca sa le putam lua gratis. Ce pacat! Si totusi: "Today more then ever".

miercuri, 17 iunie 2009

Eu si Jimmy Choo


Sex and the City e unul din serialele pe care multe femei il revad cu placere de nenumarate ori. Chiar daca stii finalul din film, tot te uiti la serial. Unele se regasesc in situatiile pe care cele patru prietene le traiesc. Eu am "invatat" acolo despre Jimmy Choo si m-am molipsit de pasiunea lui Carrie pentru pantofii lui. Azi am fost super entuziasmata cand am aflat ca H&M o sa colaboreze cu faimosul designer. Adica pantofi Jimmy Choo pentru "muritorii" de rand, nu doar pentru Carrie. Mai am de asteptat doar pana in noiembrie, asa ca o sa rezist. Intre timp revad Sex and the City.

marți, 16 iunie 2009

Reflectie

Desi ti se intampla probabil de nenumarate ori cu unele lucruri nu poti sa te obisnuiesti niciodata. Si mereu te intristezi, desi stii ca nu e prima nici ultima data cand o sa ti se intample asta.

luni, 15 iunie 2009

Lipsa de cultura si "Gaagle"


Azi mi-au "trecut prin mana" toti pesedistii. Interesant e faptul ca Geoana nu a iesit sa spuna si ceva despre salata, papadie si Herodot. Dar lasa ca a compensat Vanghelie, de doua ori chiar. De la papadie, salata, Herodot si "Gaagle" pana la anemia Elenei Udrea. nu a fost cale lunga. Dar s-a scuzat omul, a spus ca azi a fost cam obosit. Iliescu si Nastase au jubilat. Cred ca au fost foarte fericiti cand si-au dat seama ieri ca au motive serioase sa ne explice noua "boborului" ca vezi Doamne nu are presedintele suficienta cultura. Astia sunt, cu ei ne "mandrim", cu ei defilam.

In alta ordine de idei am devenit o persoana responsabila. Din proprie initiativa si fara sa stea nimeni cu gura pe mine am udat florile in seara asta. Iubesc foarte mult florile, dar nu ma pot lauda ca le si ingrijesc foarte bine. In facultate am avut o floare in ghiveci care a rezistat trei luni de vara fara sa o ude nimeni. Si nu, nu era un cactus. Dar stiti de ce? Pentru ca era antrenata saraca. Primea apa o data la trei saptamani. Dar ea este o raritate. Recunosc ca nu mai stiu nimic de soarta ei. Promit sa am mai multa grija de cele de acum.

Mamaaa, am aparut si eu la tv...via Sutu, Anca ...



In sfarsit am dobandit si eu putina faima:))! Dar Houston tu chiar esti faimoasa!

duminică, 14 iunie 2009

Prea obosita


Prea obosita ca sa pot sa fac o sinteza politica a zilei de azi. Dupa 13 ore de munca cred ca ma intelegeti. Doar o melodie si somn.