vineri, 22 mai 2009

Smells like summer


Azi a inceput ziua prost, dar s-a terminat frumos. Nu s-a intamplat nimic extraordinar. Cred ca orele pe care le-am petrecut in bucatarie mi-au alungat oboseala, pentru ca rezultatul a fost pe masura. Nu sunt o gurmanda, nici pe departe. Insa imi place la nebunie sa ma uit la emisiuni culinare si uneori sa gatesc. Afara e frumos, a trecut zapuseala si e placut, se asterne linistea. Miroase a vara si a relaxare.

marți, 19 mai 2009

Nu exista cale de intoarcere


Uneori nu exista cale de intoarcere. Drumurile se inchid in spatele tau, se ridica un zid pe care nici gandul nu il mai poate trece. Uneori nici macar speranta nu mai poate sa faca nimic, pentru ca aleile s-au minat, "armele" stau indreptate spre tine. Uneori eul e cel mai de temut inamic al tau, unul latent, greu de recunoscut, imposibil de masurat, dar plin de forta si ura. Nu mai exista cale de intoarcere, nu azi, nu acum, pentru ca acum o parte din ura s-a materializat in realitate.

luni, 18 mai 2009

Fashion today







Foto: La Repubblica

Care sunt ingredientele pentru o reteta de succes in moda? E simplu chiar: o doza de bun gust si putina extravaganta.

duminică, 17 mai 2009

Si nu credeam vreodata sa ajung...


Desi nu credeam sa ajung sa spun asta niciodata, azi mi-a placut de Traian Basescu. Mi s-a parut mai mult uman si mai putin manipulator. S-ar putea sa ma insel, dar o sa ii dau dreptate mereu cand e vorba de faptul ca s-a saturat sa fie jignit in permanenta de oameni care nu il cunosc. Are dreptate. Cat despre intentiile lui politice, am mici dubii.