joi, 16 iunie 2011

Another story - XIII

Cand o pereche de ochi rade, o alta plange. Ca asa e chimia, iar hormonii sunt imprastiati disproportional. Cand mainilor le vine sa se stranga pumni, sa treaca prin peretele fragil al promisiunilor ipocrite, neuronii dau semnalul de alarma. Nu poti sa "ucizi cu sange rece" un gest de gheata. Astea ii erau gandurile care i se perindau haotic prin minte. De data asta se afla in tabara invinsilor. Isi amintea vag de 13. A deschis ferestrele si a incuiat usa pe care lipise un afis: Instinct calcat in picioare! Nu deranjati! Poate la urmatoarea lupta va detine perechea de ochi care rade.

miercuri, 15 iunie 2011

Viata SEO

Cand am plecat de la interviu am plans. Ziua cand am implinit 22 de ani a conincis cu interviul pentru un job. Dupa doua ore in care imi era frica sa si respir am parasit redactia. Mi-au spus ca o sa ma sune. Am ajuns acasa si am inceput sa plang. Imi doream sa nu fi reusit. La mai putin de o saptamana faceam parte din redactie. De atunci totul e pe fast forward. Si totusi am avut un moment in care mi s-au incalcit neuronii. Cosmarul se numea SEO - Search engine optimization. Creativitatea era ingradita de tehnica. Panica a fost depasita prin exercitiu, iar SEO a devenit rutina. Recent am avut revelatia ca si viata nu mai e doar o "excursie", ci a devenit viata SEO. De cand ne trezim apelam la mijloace care sa ne imbunatateasca existenta. Pe parcursul zilei suntem tentati sa facem lucruri care sa ne scoata din anonimat. Vrem sa fim prima optiune in viata celor de langa noi. Cand lumea e interesata de noi ne dorim sa avem parte de cele mai bune referinte. Mereu tanjim sa ne fie mai bine. E trist insa cand descoperim ca tehnic vorbind totul e minunat, dar creativitatea a disparut. Ce e viata fara pasiune? Viata SEO - tehnica.

marți, 14 iunie 2011

Back in town

Inca traiesc, dar mai mult in offline. Am zeci de idei. Vreau sa scriu despre multi oameni frumosi pe care i-am cunoscut, despre viata, moda si altele. Dar uneori cuvintele sunt de prisos. Asa ca azi doar design interior.