sâmbătă, 3 octombrie 2009

Iar l-au facut pe Oprescu aia rai de la partide


Saracul independent Sorin Oprescu. Astia multi din partid au facut ce au facut si i-au stricat de fiecare data marele moment in care in plina glorie urma sa anunte ca are de gand sa intre in cursa pentru Cotroceni. De fiecare data a intervenit ceva, insa anuntul lui Base de azi, adica nu era nicio surpriza, i-a luat iar fata doctorului care cica trebuia sa anunte maine ca va candida si el. Azi a spus ca mai are de consultat niste prieteni. Doctore fa-o repede ca e posibil ca pana la urma sa iti tot pregateasca astia multi de la partid surprize si sa nu gasesti momentul potrivit pentru marele anunt. Asta in cazul in care nu termini autostrada aia suspendata pana atunci.

vineri, 2 octombrie 2009

Leapsa de la Anca

Dupa o saptamana epuizanta pentru unii dintre noi, vorbesc in numele celor pe care ii stiu, a ajuns si la mine o leapsa care merita toata atentia. Anca s-a gandit la colega ei de suferinta, ca doar ne-am trezit amandoua la cinci si ceva, si mi-a dat leapsa. Si eu o dau mai departe la Turambar, Mada si Ovidiu.






joi, 1 octombrie 2009

Moartea Coalitiei ca retorica de fapt


Toata lumea stie de ce, toata lumea are un as in maneca, adica toti sunt deasupra altora. Cam asa arata atotstiutorii in frunte cu Vanghelie care primeste informatii din aceleasi surse pe care le primeste si Basescu. Adica e pe genul: striga hotul pe hoti. Dupa noua luni de zile s-a nascut moartea Coalitiei, fapt care contrazice cele noua luni care de obicei trec si se naste ceva nou. Dar cum in tara asta totul se contrazice si totul se face in sens invers nici nu ma mai mira. M-au obosit azi suficient de mult toti pesedisti. In cazul in care au amnezii pe termen scurt sa ma caute ca le spun eu ce au spus. O sa devin o carte ambulanta cu zicerile lor. Tragic e ca pe ei chiar ii doare undeva...daca nu ma credeti cautati declaratiile lor de avere si o sa va convingeti singuri. Vorba aia daca amintirile ar vorbi...la ei vorbesc hartiile. Si azi a mai murit o Coalitie. E ca la matematica: ce alte formule au mai ramas de incercat? Mai trist e faptul ca s-ar putea ca toate care mai raman de incercat sa dea eroare, iar noi sa ramanem suspendati intre plus si minus infinit, dar mai mult inspre minus ca pe plus in tara asta ajunge doar cine nu trebuie.

miercuri, 30 septembrie 2009

Base m-a facut sa pierd pariul


Din cauza noului rol de mediator pe care cica si l-a asumat Basescu am pierdut azi pariul cu demisia ministrilor PSD. Vine el repede cu solutii independente. De cand cu EBA toata lumea vrea sa fie independenta. E noul curent "emo" in lumea politica. Deci azi am pierdut pariul in conditiile in care sunt pe buget zero ca e sfarsit de luna. Poate daca stiam si noi cum sta treaba cu pariurile ale cu cote, ca in fotbal, aveam si eu o sansa. Dar cum Basescu este imprevizil nu cred ca vreo cota ar putea sa il "incadreze".

marți, 29 septembrie 2009

All about Penelope Cruz




"I’ve always been a worrier. Since I was a little girl I’ve always felt that if I had a moment of peace I’d wonder: Are you sure you can afford to feel like this?”, Penelope Cruz.

Nu are cum sa nu iti placa de ea. E preferata mea. P.S. Poze: Million Looks

luni, 28 septembrie 2009

Zile fara cuvinte


Sunt zile pe care nici cuvintele nu ar putea sa le descrie. Si uneori aceste zile se sfarsesc si nici nu stii cum sa iti explici tie ce s-a petrecut in ele.