duminică, 20 decembrie 2009

Cei cinci apostoli de la Cotroceni

In ciuda timpului limitat de care dispun in seara asta nu pot pleca fara sa ma achit de leapsa ce am primit-o de la un elf, adica apostolii lui Basescu. Desi sensul de apostol pare denaturat in aceasta situatie, pentru ca rolul de pedagog/invatator/salvator nu i se potriveste deloc presedintelui, persoanele care il sustin, de cele mai multe ori neconditionat, au o parte din trasaturile apostolilor din vremurile apuse.

Si daca ar fi sa nominalizez cinci nume care au notorietatea ca isi apara conducatorul cred ca as incepe cu Valeriu Turcan. Chiar daca uneori pare discret sunt convinsa ca stie ce are de facut si face asta cu devotament.

Un altul ar fi Mircea Toader. Chiar il apara pe Traian Basescu si riposteaza de fiecare data cand cineva il critica. Nu as putea sa o uit pe Elena Udrea. Cine stie mai bine decat ea ca drumul spre iad este pavat de Basescu cu bune intentii? Eu as spune ca si Elena Basescu e un alt apostolo, un fel de Iuda. Si nu ma refer la faptul ca il tradeaza de buna stiinta, ci prin ceea ce este ea ca persoana (fizica, intelectuala si altele). Si nu in ultimul rand nu trebuie sa il omitem pe Emil Boc, omul care este in stare sa coseasca, sa treaca prin furtuni doar pentru presedintele lui iubit.

Si daca tot m-am achitat dau si altora leapsa, adica lui Turambarr, lui Nenea Lars si cine mai vrea.