vineri, 25 septembrie 2009

Moda Milano - Moschino si Armani









Just Moschino...Imi place pentru ca imi da senzatia ca miroase a vara. Si nu era sa uit de Armani care de data asta are o grafica aproape perfecta, iar culorile pe masura croiului. Toate astea si mai multe la saptamana modei de la Milano. Cum sa nu imi placa Italia?

Lejer

miercuri, 23 septembrie 2009

Gusa se uita la paiul altora, dar uita de propria barna


Gusa a venit cu surle si trambite sa declare la InPolitics ca premierul este penticostal. Tot pe acolo spune ca PD-L se chinuie sa atraga si atentia electoratului adventist din Transilvania. Ma enerveaza ca nu se uita si in curtea partidului a carui sef il consiliaza, dar si in curtea PC. Si Robert Negoita, membru PSD, dar si Bogdan Ciuca, membru PC, au inceput sa vina mai des la biserica adventista. Nu stiu daca mai au inca calitate de membrii sau au avut-o, dar stiu ca pana acum nu prea au calcat pragul bisericii. Dar cum se apropie alegerile e bine sa iti asiguri prezenta si sa iti faci imagine. Nu am nimic cu religia nimanui, e optiunea fiecaruia, dar Gusa ar trebui sa isi tina gura. Sau in cazul in care o deschide sa spuna adevarul intreg, nu doar franturi. Si ca tot e vorba de religie este in Biblie un verset care spune: "Nu te uita la paiul din ochiul altuia, ai grija de propria barna".

marți, 22 septembrie 2009

Cu spatele drept


Stai drept, cu coloana intinsa la maxim, ochii bulucati cat cepele, tragi aer in piept si in mintea ta se deruleaza scenariul. In cateva fractiuni de secunda ti-ai spus ce aveai de spus, dar ceva parca tot a ramas nerostit. Te intorci, teleghidat ca un robot, injuri printre dinti si o iei din loc. Atunci iti este atat de clar, asa ca lumina zilei, uneori esti prost ca crezi. Chiar nu conteaza despre ce era vorba, ca e o chestie importanta sau un rahat, tu ai fost prostul care ai crezut. Ei bine ai incasat-o si de data asta, te cocosezi putin, injuri din nou printre dinti si iti spui ca data viitoare o sa stii ce ai de facut. Si acum din nou stai drept, cu coloana intinsa la maxim, dar cu ochii-n patru, ca nu mai tine faze "cat cepele", imaginea e divizata si trebuie sa vezi fiecare pixel ca sa poti sa construiesti intregul. Nu e nimic grav, doar ca am mai pierdut ceva azi.

luni, 21 septembrie 2009

Inceput de campanie cu traiectorie nesigura


Timpul trece si inevitabil de apropiem de o campanie electorala, chiar daca sunteti interesati sau nu, pana la urma urmei o tara are nevoie de un presedinte, deci inevitabil va fi si o campanie electorala.

Cu toate acestea evenimentele din ultimul timp din viata politica si sociala prevestesc ca ceea ce urmeaza va fi atipic, deoarece populatia a ajuns intr-un punct in care nu credea ca o sa mai ajunga, fiind impinsa de criza financiara. Chiar daca cuvantul criza a devenit un cliseu, el este totusi o realitate, una dura de altfel.

Si in tot acest context politicienii sustin in declaratiile oficiale ca in aceasta campanie alegatorii vor fi convinsi sa voteze un anumit candidat cu ajutorul argumentelor. Insa in mod oficial, alti politicieni, care au participat si la alte campanii, sustin ca oamenii au devenit pragmatici si nu se mai multumesc doar cu sepci, pixuri sau brichete, au inceput sa ceara pentru un vot pui, faina, zahar.

Si daca luam in considerare si povestile din alegerile europarlamentare in care un cetatean a venit sa ceara anularea votului pentru ca la iesire nu si-a primit milionul promis, sunt tot mai convinsa ca vom avea parte de o campanie atipica.

Oamenii au ajuns la capatul rabdarii, cifrele alarmante ale somajului indica starea de fapt a Romaniei. Potrivit ultimelor statistici oficiale, somajul in Romania este 6,6%, cu aproape trei puncte procentuale mai putin decat media UE, care este de 8,9%. Insa, se pare ca in realitate cifra sare de 20 de procente.

Potrivit presedintelui Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, totalul somerilor a ajuns la finalul lunii august la 601.673, anunta Cotidianul in editia de miercuri.

Problemele de fond sunt de fapt acoperite de scandalurile de pe scena politica, incepand de la ministrul Monica Ridzi, de care nu s-a mai auzit nimic in ultimul timp, si ajungand pana la Elena Udrea.

Lumea s-a saturat de argumente goale, iar cei care oricum nu intelegeau prea bine argumentele, ci erau convinsi de un anumit tip de comportament practicat de candidat, au ajuns oarecum la limita supravietuirii.

Si in conditiile astea oamenii imping lucrurile in zona disperarii, care uneori poate parea chiar si penibila. Campania asta va fi cu siguranta una atipica si poate pana la urma o sa fie “sange pe pereti”, dar nu sangele lor, ci al nostru. El va “siroi” din faptul ca nu avem pe cine alege ca sa fie un adevarat presedinte, nu doar unul cu numele, dar nu si cu purtarea.

duminică, 20 septembrie 2009

De prin lume adunate




Un chinez s-a chinuit sase ani de zile, dar la final a reusit sa faca ceea ce si-a propus. Hao Xianzhang vinde acum pere, din copacul din curtea casei, in forma de Buddha. Ele sunt vandute cu 50 de yuani (aproximativ 5 euro). Interesant.

Sursa: La Stampa