miercuri, 23 mai 2012

....

"E un act de curaj sa continui sa crezi intreaga viata in ce ai crezut la inceputul ei!". Adica sa fii consecvent/a si impacat/a cu deciziile pe care le iei zilnic.  Te schimbi, pentru ca intr-un anumit interval al vietii tale oamenii se schimba, iar tu te adaptezi lor. In mod special, te adaptezi dupa persoanele pe care le iubesti. Uneori te dezamagesc, iar credinta in lucrurile bune, frumoase, in miracole se destrama asemenea unei bule de sapun. Dar cumva continui sa crezi, pentru ca gasesti motive sa faci asta. Pentru ca asa e viata!

luni, 21 mai 2012

TVRinfo.ro

Cand eram mica tata ma plimba mult. Pana la 12 ani prin tara, dupa care am mers amandoi prin Europa. Inainte de plecare eram super emotionata. Nu dormeam noaptea de incantare.

Era un nou inceput. La inceputul anului am fost la fel de emotionata, imi schimbam locul de munca. De atunci sunt incantata in fiecare zi. Ieri emotiile erau crescute, iar cand am lansat online noul site de stiri al televiziunii romane am fost fericita. Lucrez alaturi de cea mai misto redactie la www.tvrinfo.ro

Ne gasiti si pe twitter, pe Facebook si pe Google Plus.

Pe unii colegi, respectiv Oana Dan si Vlad Stoicescu ii puteti citi si pe Romania de la Zer0.