vineri, 10 aprilie 2015

Keep Calm And Be A Princess

Oameni și oameni am putea spune că există pe lumea asta. Așa și este. Nu de diversitatea lor vreau să mă leg astăzi.

Altceva mă frământă. Oamenii care se consumă. Eu sunt așa. Nici nu știu dacă e potrivită descrierea, dar eu așa simt, ca un consum de tot, combustie uneori.

Am momente și situații în viață care mă consumă. Nu se vede, dar am mine totul se consumă, ideile și scenariile nu contenesc, mă agit, mă frăsuiesc, îmi imaginez ca se termină lumea în următoarea oră, văd doar soluții radicale.

Obosesc fizic de atât de mult consum. Cad propriilor capcane. Nu mă pot abține. Toată lumea îmi recomandă să mă relaxez.

Cine înțelege despre ce vorbesc și știe cum pot tempera acest consum să îmi spună. Vreau sa îmi însușesc Keep Calm!

Și pentru voi Keep Calm că vine Paștele!

duminică, 5 aprilie 2015

Gânduri răzlețe despre intimitate

Mă simt vinovată că nu am timp să scriu și pe blog. Am ajuns în situația în care scriu pentru alții, dar pentru mine nu mai apuc să fac asta.

E ca un cerc vicios, împart timpul în așa fel încât să nu am impresia că nu îl irosesc. Mai fac uneori excese.

Cum prind o zi liberă îmi aloc mai multe ore pentru un somn sănătos. E un răsfăț la care nu am renunțat încă.

Nu apuc să povestesc despre evenimentele mișto care se organizează în București și deși îmi propun să ajung la multe dintre ele nu apuc sau când îmi aduc aminte sunt deja o ”amintire”.

Și totuși nu îmi pare rău, pentru că ritmul mi-l stabilesc eu. Când simt nevoia să fiu în mijlocul evenimentelor sunt, în rest îmi fac timp pentru mine, pentru noi și pentru activități dedicate propriilor nevoi.

Am scăpat de ”presiunea” unei vieți sociale care să dea bine. Pe zi ce trece, pun din ce în ce mai mare preț pe intimitate.

Cred că așa se întâmplă când zi de zi înveți secretele mediului dinamic online, unde lumea se ”dezbracă”, fără să vrea de secrete. Încerci să le ții cât mai ascunse pe ale tale, că să ai tu timp să te bucuri când te descoperi înainte să o facă alții.

Nu militez pentru o viață antisocială, ci doar pentru una plină, dar discretă.