sâmbătă, 13 septembrie 2008

Prea rece...


Recunosc ca vremurile s-au schimbat. Nu ca as avea eu 100 de ani, dar am trait suficient ca sa pot spune ca diferentele de temperatura care se inregistreaza in ultimul timp sunt imense. Am plecat ieri din Bucuresti si era cald. Astazi erau zece grade in Piatra Neamt, deci am inghetat. Promit ca o sa incerc sa fiu mai atenta la actiunile mele pentru ca asa voi proteja mediul inconjurator. Incerc sa ma adaptez noilor temperaturi atat fizic cat si psihic.

joi, 11 septembrie 2008

Dileme...


Mai mult de jumatate din zi mi-am petrecut-o incercand sa descurc o stire. Dilema era mare...doua agentii de presa credibile....aceeasi stire...informatiile se bateau cap in cap. Mergand pe firul logic al stirii X stiam ca avea dreptate, insa notorietatea celeilalte agentii de presa m-a impiedicat pe mine sa spun ca nu era informatia corecta si acolo. Am cautat informatii, am incercat sa dau telefoane si mi-am facut tot felul de scenarii in urma carora ma complicam tot mai mult. La un moment dat aveam impresia ca amandoua variantele combinate ar face stirea completa. Au trecut 3 ore pana am dat de capat. Ideea este ca o mica greseala comisa de o grefiera grabita mi-a rapit jumatate de zi in care am trait in confuzie. Nu stiu cum a fost la altii dar majoritatea ziarelor si site-urilor de stiri online au fost in eroare. Era pe genul: cei care preiau de la o agentia X era varianta aia...restul aveau varianta secunda, a agentiei Y. Editorul de serviciu de la o redactie spunea ca si el ezita sa dea stirea in acel moment pentru ca e in cumpana...dar colegii o luasera inainte....stirea era deja pe site. E greu sa fii jurnalist....dar ma straduiesc sa nu o dau in bara. Depun eforturi mari pentru ca sunt la inceput de drum. Ma bucur ca imi place.

Important e ca am reusit sa ii dau de capat pana la urma si am aflat care era faza. A fost o saptamana care a trecut in fuga.

duminică, 7 septembrie 2008

Incatusare!


E rau sa ajungi la rascruce si sa iti dai seama ca uneori esti doar o musca prinsa in plasa paianjenului. Degeaba incerci sa te zbati si ai senzatia ca tocmai ai scapat pentru ca esti tot mai prins. Daca nu te vei zbate poate ploaia va reusi sa te elibereze. Greutatea unui strop de apa va rupe "lanturile" si vei fi liber sa zbori.