vineri, 29 aprilie 2011

State of mind

Putine lucruri sunt intamplatoare in viata. De asemenea nu exista adevaruri absolute. Exista iubire neconditionata, dar gresit inteleasa sau exprimata. Exista perioade in care doi traiesc in cadenta diferita. Pana vor atinge acelasi puls fiecare o ia pe alt drum. Exista frica. E greu de imaginat spaima unui om adult ce sta 30 de minute nemiscat. Viata e socanta... Un spectator anevoie, fara puls, vrea liniste. Prea mare iures pentru a primi o imbratisare. Nevoie? Ce e de fapt ea? Directia? Ea e acolo unde e liniste. Poate drumurile se vor intersecta din nou, pentru ca lumea e mica, dar umanitatea e la milioane de kilometri departare pozitionata in ea.

marți, 26 aprilie 2011

Cu siguranta e ceva putred in "Danemarca"

M-am lasat de povesti. Am inteles ca naivitatea creatoare iti deformeaza simtul perceptiei si ajungi in situatia: "Stie tot satul, numai impricinatul nu"!. Dar sa revenim la subiect, adica la oi, ca tot a trecut perioada mieilor. Cand scriam ieri stirea cu castigatorul de la Loto si am aflat ca era din Arad m-am gandit: Oare cat o sa mai dureze pana cand o sa apara "comentatori, analisti, scenaristi" etc. care sa spuna ca sigur politicul si-a bagat coada si in asta. Cand auzi Arad, daca iti umpli capul zilnic cu politica, nu o sa te gandesti decat la: Falca - via Basescu - Udrea&CO.

Nu a durat mult. Marti a aparut un articol pe blogul Realitatea Mea cu titlul: Coincidenta sau facatura: Cum a ajuns marele premiu la loto in curtea lui Falca de la Arad.

Pe principiul ca ceva e "putred in Danemarca" se vehicula ipoteza ca banii au ajuns in fief portocaliu. La cateva minute Inpolitics, ca un site serios ce este si documentat, a publicat un material pe tema. Titlu: Potul cel mare umflat de amicul lui Basescu si al PD-L.

Deci se pare ca rationamentul pe care am mers eu: castigator - Arad - Falca - PDL a functionat si in aceste doua cazuri. Insa chiar e ceva putred in Danemarca. La ora cand scriu acest post pe blog ambele articole au fost sterse. Pacat. Eu as fi vrut un drept la replica. Si cum lucrez cu materialul clientului priviti cu atentie fotografiile.