joi, 28 mai 2009

Cum o sa castig eu la loto 6 din 49


Simt ca sansa va fi de partea mea duminica asta cand voi juca la Loto. Va este clar ca o sa castig. Doua duminici am uitat sa imi iau bilet, dar soarta m-a asteptat, vrea ca eu sa castig o suma frumusica. Chiar in seara asta discutam cu niste colegi ca nu as sti ce sa fac cu milioane de euro. E suficient o suma "modesta" ca sa pot sa imi fac concediul si lista poate continua. Asa ca de maine ma apuc de formule matematice, de radical si radacina la patrat ca sa dibuiesc sistemul de la Loto 6/49. Si cum o sa il descopar o sa il spun si celor apropiati. Adica sa impartim castigul. Nu de alta dar distractia e mai misto cand sunt cu mai multe persoane. Asa ca de maine dimineata imi cumpar un Ginko Bilboa si ma apuc de calcule si probabilitati. Pana duminica la 13.00 voi gasi numerele norocoase. Sa nu va mirati cand o sa apara stirea ca premiul oferit de loterie a fost castigat in sfarsit. Eu voi fi de data asta. Promit ca si in "starea mea de bogatie" o sa imi fac timp sa scriu pe blog:)).

miercuri, 27 mai 2009

Despre prietenie si Bucovina



"Adevaratul motiv pentru care barbatii raman prieteni atat de mult timp e ca nu vorbesc. Femeile isi uzeaza prietenele si trebuie sa le inlocuiasca periodic cu altele noi"....James R. Wallen. O fi adevarat? In seara asta mi-am dat seama ca am "ratacit" niste fotografii misto pe care le facusem acasa. Poate o sa le gasesc intr-o zi pe undeva. Inca din liceu incercam sa conving lumea ca eu sunt bucovineanca nu moldoveanca. Nu am nimic cu Moldova, dar eu chiar sunt din Bucovina. Cred ca mi-ar fi fost mai simplu daca era pusa in practica propunerea ca judetul Suceava sa se numeasca Bucovina. Oricum nu mai conteaza daca e trecut in acte sau nu, eu tot bucovineanca raman. Din pacate nu am bundita, cred ca mai are buni cate ceva printr-o lada, trebuie sa verific.

P.S. Fotografiile sunt facute acasa, adica in satul Botus. Comuna nu o mai spun pentru ca e o informatie foarte personala si intima.:)) Prietenii stiu de ce!

marți, 26 mai 2009

Scurt tratat "stiintific" despre ochelarii de soare


Poti sa intorci privirea, sa zambesti in mintea ta si sa crezi toate ineptiile pe care mintea ta le gandeste. Nu poti sa faci asta daca altcineva incearca sa iti intre cu forta in privirea ta, sperand ca va gasi acolo ceea ce si-a pierdut cu o noapte in urma, intr-un moment de betie bineinteles. Probabil de aia a intrat ieri o tipa cu ochelari de soare in metrou. Se legana ea putin asa, dar probabil era prea pudica ca sa reziste atunci cand cineva se uita intamplator in ochii ei. Ochelarii de soare nu sunt un moft, un trend care se schimba de la un anotimp la altul, ei ne ascund pe noi de restul lumii. Cel putin vara cand avem tendinta sa fim mai permisivi cu gandurile noastre. Nu de alta, dar in conditii de ger nici imaginatia nu functioneaza la parametri optimi. Asa cred ca se explica si fenomenul ochelarilor de soare in cluburi, acolo unde lumea se inghesuie, dar de fapt toti sunt singuri. Nu am nimic de comentat, dar muzica e prea tare ca se te auzi cu cel de langa tine. Si daca mai luam in considerare ca lumina e aproape inexistenta, slabe sanse sa putem citi limbajul trupului. Si totusi mie imi plac ochelarii de soare. Mari, colorati, cat sa pot sa ascund sub ei jumatate de fata. De ce? Pai asa pot sa observ linistita lumea din jurul meu.

luni, 25 mai 2009

Pentru Houston...


Cum s-ar spune postul asta e un drept la replica mai neobisnuit ca sa spun asa. E pentru Houston. Nu vreau sa iti inchizi blogul pentru ca tu nu poti sa nu iei contact cu cei din jurul tau, indiferent daca e vorba de scris sau vorbit. Stii tu care este scopul blogului, doar noi l-am stabilit? Nu-i asa? Daca eu nu ma descurajez ca oricum nu ma citeste nimeni, te descurajezi tu? Internetul este o lume libera, asa ca trebuie sa participam si noi la aceasta revolutie. Gandeste-te la asta: "Cand o sa ai nepoti o sa le arati pagina ta "antica" de blog si asa o sa stie ce bunica tare au". Nu ai vrea sa ratezi asta nu-i asa? Asa ca initiativa asta nu ti-o sustin deloc. Asa ca Houston, inainte cu tupeu. Poops!

P.S. Daca luam in considerare ca esti fotograf amator - profesionist atunci nu mai avem ce sa mai adaugam.

duminică, 24 mai 2009

Nebunie


Care e ultima nebunie pe care ai facut-o?