vineri, 9 octombrie 2009

Evadare de weekend


Voi lua o pauza meritata de doua zile. Adica fug din calea civilizatiei undeva departe, unde nu prea este semnal la telefon, internet nu am. Adica o cura de dezintoxicare de ceea ce inseamna Capitala, politica si alte nebunii. Ne vedem luni. Pana atunci va urez un weekend placut.

joi, 8 octombrie 2009

Sunt discriminata




Sunt victima unei discriminari pe fata. E genul ala de situatie de care spui ca tie nu are cum sa ti se intample niciodata, dar si cand te loveste nu mai ai cum sa te feresti din calea ei. In primavara m-am decis sa imi fac vaccinul antigripal ca sa fiu scutita de orice gen de situatii neplacute cum ar fi guturaiul, tusea seaca, febra si durerile de cap. O colega m-a sfatuit sa o las balta pentru ca ea a racit foarte urat in urma vaccinului. Dar am ignorat sfatul. Drept urmare m-am imbolnavit de doua ori intr-o luna. Acum doua saptamani am stat in pat o saptamana ca sa imi revin din delirul febrei de 40 si doza dubla de antibiotice, din greseala mea administrata. Nu a trecut mult de atunci si iar am racit. Dar asta e pe sistem munti de servetele si tuse seaca. Deci in mod clar sunt discriminata. Care sunt sansele ca de doua ori intr-o luna sa se intoarca tot la mine. Mici, dar la mine foarte mari.




miercuri, 7 octombrie 2009

Crin Antonescu isi face reclama pe modelul Ikea











Pe modelul cataloagele Ikea atarnate pe usa, care au ajuns si la mine cu mare intarziere, si Crin Antonescu s-a gandit sa isi faca reclama cum poate. In seara asta casutele postale de la mine din bloc erau asediate de un "om ca noi toti". Si desi unii prieteni m-au acuzat ca in ultimul timp scriu foarte multa politica ii rog de data asta sa treaca cu vederea. Dar cand imi sare in ochi nu am ce sa fac, nu ma pot abtine. Ideea e ca a ajuns "misiva" electorala dupa o luna de zile, greva asta a bugetarilor se pare ca a incurcat socotelile:)). Si totusi tin sa il anunt ca lumea nu prea da doi bani pe intentiile lui, drept dovada sta una din poze.

Bucurestiul inainte de miting










marți, 6 octombrie 2009

G.O.D. - actul II




Revenind pe program normal, adica trezirea la ora 07.00, am realizat ca e intuneric si mi se pare inuman sa ma ridic din pat. Insa cum spune G.O.D. aseara viata e de cacat. Te trezesti, te duci la munca si el nu are ce sa iti faca. Si daca mai luam in considerare si faptul ca poti fi calm, linistit si zen pe lumea cealalta este mai mult decat evident ca nu mai am ce adauga. Si in plus de asta mai am o problema, vestimentatia zilnica. De doua zile imi irosesc timpul proband zeci de combinatii. Nu ca sunt eu pretentioasa, dar conditiile meteo ma deruteaza. Si cum sunt in pana de idei am dat o fuga pe la Topshop. Si am gasit multe chestii dragute.

P.S. Primul act din G.O.D. aici.

luni, 5 octombrie 2009

Doar o intrebare


S-au consumat pana la ora asta toate teoriile despre Oprescu. Adica analistii politici si restul care ar putea chiar sa spuna ceva interesant au spus-o pana la ora asta. Ce rost are sa vin si eu acum pe final ca sa spun ce? Drept urmare nu o sa mai spun nimic, a spus el destule si pentru mine. Insa alta intrebare am in minte la ora asta: Chiar e distructiva natura umana?

O zi lunga


O zi lunga si plina de evenimente. Tatulici l-a incoltit putin pe Geoana si i-a spus ca imaginea familiei lui Basescu pare mai naturala fata de a lui care pare una perfecta. Boc a parut cam tensionat, iar Crin s-a gandit sa faca si el o chestie preluata de la Basescu. Adica vrea un Guvern condus de un independent cu 10 - 12 ministere. Adica din start vrea sa reduca opt sau sase ministere, depinde de formula care ii iese la calculul final. Astia sunt, cu ei defilam. Sutu propune o campanie cu candidatii la prezidentiale la care am aderat si eu. Mai sunt 45 de zile pana la alegeri, dar nu cred ca asta o sa ma ajute prea mult in decizia finala.