vineri, 28 noiembrie 2008

La Stampa, Ciocu Mic si senatorul Bideu

Suntem o tara de rasu - plansu. Incidentul de miercuri de la B1 Tv in care "senatorul Bideu" si "Ciocu Mic" s-au "batut" cu apa este mentionat in La Stampa. Suntem tari ca sa ii zic asa. Trebuie sa iesim si noi cu ceva in evidenta. Puteti viziona incidentul aici.

joi, 27 noiembrie 2008

Never say never!


E uimitor cum viata iti dovedeste ca nu trebuie sa spui:"Mie nu mi se poate intampla niciodata asta". Prietena mea cea mai buna e un exemplu viu. Acum face lucruri pe care timp de patru ani mi-a repetat la nesfarsit ca nu le-ar face nici moarta. Sa fie de vina maturizarea? Sau poate contextul social? Sa fie de vina contextul emotional? Inca nu stiu care dintre cele enumerate mai sus au cel mai mare aport in luarea hotararilor ce tin de viata noastra. Cred ca procentajul e diferit la fiecare persoana in parte.

miercuri, 26 noiembrie 2008

Agatha Ruiz e in Bucuresti! Vreau si eu sa o vad!


Imi plac hainele colorate, pline de viata si personalitate. Militez pentru asta in fata tuturor prietenelor care au tendinta sa se imbrace in negru. Cred ca uneori e destul de gri viata asta ca sa mai arati asta si prin felul in care te imbraci. Hainele colorate, vii sunt metoda mea de a sfida problemele si nesimtirea. Ei bine Agatha Ruiz, de la Prada, e pe gustul meu. Si azi se intalneste cu Ontanu, iar saptamana asta isi prezinta colectia pret-a-porter pentru primavara - vara 2009 aici in Bucuresti. Vreau si eu sa merg, dar nu stiu daca pot. Ma poate ajuta cineva? Articole ale Agathei Ruiz se afla la magazinul Colours de pe langa Calea Victoriei. Culoare, exuberanta, indrazneala, adica Agatha Ruiz.

marți, 25 noiembrie 2008

I like this!



Imi place tinuta Alexei Chung. Indrazneata si originala!