joi, 21 aprilie 2011

Avem o tara prea mica

Avem o tara prea mica. Drept urmare nu reuseste sa ii multumeasca pe toti cei care au orgolii si pretentii nemasurate de a-si arata puterea. Avem o tara prea mica pentru prea multele meschinarii care se perinda in ea. Avem o tara prea mica pentru toti cei care se cred sau viseaza viitori presedinti. Avem o tara prea mica pentru cat populism si ignoranta exista in ea. Avem o tara prea mica pentru politicienii care cred ca sunt creatori de realitati, desi vand doar iluzii. Si pentru ca e asa de mica fiecare zvacnire cauzata de toti si toate enumerate mai sus o estompeaza. Drept urmare, cei care ii fac rau sa isi deseneze granite imaginare, mai mari decat cele reale, iar in acel spatiu sa isi "verse" veninul, ego-ul, puterea si deziluzia. Doar acolo mai sunt acceptati. In propria lor imaginatie.

miercuri, 20 aprilie 2011

Zi de marti, 19 aprilie 2011. Putea sa treaca asa pe nevazute. Dar o intrebare a facut-o de neuitat.

"Si ai fluturi in stomac?".... Raspunsul: Da!!!

marți, 19 aprilie 2011

Read my mind

Una dintre marile amagiri ale lumii e ca te poti transpune in pielea celuilalt ca sa iti dai seama ce se petrece. Imposibil. Poti doar intui. Si cum intuitia merge pe asumari, iese cam prost. Nu iti ramane decat sa intrebi sau sa o lasi balta.

Insa eu azi imi doresc sa imi poata citi mintea ca sincer eu nu o mai inteleg. Pana la mine transcede doar atat: ironia salveaza "bostanaria".