vineri, 3 iulie 2009

Eba de Italia


Nu stiu cine pe cine a copiat sau persoane ca ele se nasc simultan in fiecare tara, nu de alta, dar nu trebuie sa se plictiseasca nimeni. Si italienii au o "Eba" a lor. Si nu este vorba de fata lu tata, e vorba de atitudinea si mima serena pe care o are atunci cand da declaratii. E pe genul dai cu bata in balta cand porti un deux piece alb, de la Chanel. Este vorba despre Debora Serracchiani, proaspat europarlamentar. Dar nu ai ce sa ii faci, fiecare tara cu "uscaturile" ei. Pana una alta va doresc un weekend placut.

miercuri, 1 iulie 2009

Cine e cu adevarat premierul Romaniei?

O sa am niste seri lungi pentru ca se aude din balcon de la mine o frantura difuza de B'estfest. Ma tem ca "temperatura tropicala" a la Bucuresti a cam stricat planurile, dar sunt convinsa ca The Killers nu au dezamagit. Si de la mine se aude acum destul de bine, deci acolo in fata scenei cred ca este isterie. Oricum daca nu stiati, dar Nastase stie si a spus-o si public, premier este Traian Basescu. Probabil de aia saraca blonda care o sa ne reprezinte la miss Univers, de la Piatra Neamt, nu a stiut sa ii spuna lui Maruta cine este premierul. Deci cei care ati judecat-o scrieti repede un mail cu scuzele de rigoare. Stia ea ca este o rocada de functii si s-o fi intrebat si ea: fatada este Emil Boc, dar de fapt lucrurile nu sunt conduse de Traian Basescu? Cine s-ar fi gandit ca tocmai Nastase o sa o scoata din dilema? Si daca tot am vorbit de muzica uite o alta melodie care imi place.

luni, 29 iunie 2009

Copii..


Uneori ne purtam ca niste copii, dar pretindem ca avem comportament de oameni maturi si trecuti prin viata. Poate daca ne-am asuma faptul ca din cand in cand suntem niste copii lucrurile ar merge mult mai bine.

duminică, 28 iunie 2009

Sometimes...





Cand treci pe langa locuri cunoscute pe care in urma cu ceva timp nici nu iti imaginai ca o sa faca parte din peisajul tau zilnic simti ca acel loc incepe sa devina o parte din cuvantul acasa. Incepi sa te intalnesti cu aceeasi oameni in fiecare dimineata in metrou si stii cand ai intarziat la munca si cand nu. Pentru ca orarul lor este unul fix si ai invatat si tu asta. Si uite asa trec zilele, iar amintirile se sedimenteaza si devin parte din bucata ta de viata. Saptamana asta am invatat ca "Sometimes, home is just a feeling". Si cred ca incep sa imi insusesc sentimentul. Mai nou m-am apucat si de dulciuri. Prima incercare a fost timida, dar pe viitor sunt convinsa ca va fi mult mai bine. Pentru ca acasa la mama gateste ceva dulce in fiecare weekend, iar eu m-am gandit sa reecrez atmosfera si aici. Iar curcubeul de azi a fost foarte reusit.