miercuri, 18 august 2010

Lumea de dincolo de ferestre


Privirea se odihnea pierduta intre cele doua arcade inalte, iar soarele ii lumina degetul mare de la piciorul stang. Camera era inalta, cu geamuri supradimensionate, care parca erau o invitatie spre explorare. Pe noptiera erau aruncate mai multe carti, iar printre titluri se puteau zari si "Doamna Bovary". Desi vremurile pe care le traia ea erau diametral opuse cu cele de atunci, simtea ca pe undeva o intelegea. Dar acum totul pare fad cand se uita din nou pe ferestrele inalte cat peretele. A mai aruncat o privire prin camera. Se recunostea in toate lucrurile de acolo, de la afisul cu Marilyn Monroe, pana la rochia aruncata neglijent pe scaunul de la masuta de machiaj. Azi a fost ziua cand a inchis telefonul dupa ce i-a trimis un sms: Te astept acum! Nu maine, nu mai tarziu, acum. A uitat de tot ce ii ocupa mintea, de visul ciudat de azi noapte si s-a pus cu capul pe perna. La scurt timp a auzit soneria. El a venit. Ferestrele au fost acoperite. Brusc era prea multa lumina. Scanteile nu pot fi vazute decat in intuneric. Nu era o noapte cu ploaie de stele, era zi. Dar acolo, in camera inalta, erau scantei. Telefonul a ramas inchis pana a doua zi, cand grabita si-a pus rochia si a plecat sa vada ce e dincolo de ferestre.

luni, 16 august 2010

Ce iubesc???!!!




Fie ca iubesc, fie ca urasc ma dedic intens acestui lucru. Insa atunci cand urasc ceva de obicei consum repede sentimentul, dar cand e vorba de iubire lucrurile iau alta intorsatura. Si nu ma refer aici doar la iubiri pentru sexul opus, ci la intelesul deplin al acestui cuvant.

Sunt multi oameni pe care ii iubesc, dar si lucruri sau stari. Si totusi daca ar fi sa fac un top, tot mi-ar fi greu.

Iubesc muzica, fara ea as simti ca nu sunt completa. Imi schimba starea de spirit si ma ajuta sa ma concentrez. Iubesc de cele mai multe ori meseria pe care mi-am ales-o, mi-am dorit sa fac asta de mica copila. Ciocolata, pe mine, prietenii mei, INTERNETUL, sa citesc, sa scriu, sa ma plimb, sa ma uit la seriale si filme, sa povestesc cu prietenii, sa raman singura acasa din cand in cand, sa gatesc, sa scriu sms-uri iubitului, pe soramea si familia, hainele, parfumurile, Coco Chanel, blogurile si vacantele.

Dani a vrut sa stie ce iubesc, asa ca i-am spus. Sper sa si tina minte:P.