joi, 24 iulie 2008

Iti aduci aminte?


In drum spre casa era o tipa in metrou care citea o scrisoare. Rar mai vezi in ziua de azi asa ceva. Si uite asa mi s-a facut un dor nebun sa primesc si eu o scrisoare sau un biletel. In liceu eram innebuniti sa scriem biletele. Era distractiv si modul nostru de a fi rebeli. In ziua de azi se dezbraca si se filmeaza cu telefonul. Vremea biletelelor inocente a apus demult.


Si pentru ca uneori mesajul se pierdea am inventat o chestie unica, eu si colegul meu de banca. Aveam un caiet de corespondenta, un fel de messenger scris.


Si acum le pastram, sunt undeva in seiful lui si peste cativa ani o sa le recitim si o sa ne distram amintindu-ne de "tragediile" adolescentei.


A fost misto de tot, pacat ca a trecut repede!

marți, 22 iulie 2008

Dilema



Cum faci ca sa ii spui unei persoane dragi tie ca s-ar putea sa ia o decizie care ii va afecta intreaga viata in asa fel incat sa te asculte?



duminică, 20 iulie 2008

Vremea reintalnirilor


E misto sa te reintalnesti cu persoane dragi tie pe care nu le-ai vazut de multi ani. Ajungi sa asculti povesti si intamplari pe care nu avei cum sa le afli altfel decat la un pahar de suc si de vorbe. E duminica si e relaxare! Maine e o noua zi, dar nu ma gandesc la asta! Inca mai e cale lunga pana acolo!