miercuri, 9 iulie 2008

O noua zi....o noua solutie




Am ajuns azi la concluzia ca nu am timp sa ma plictisesc. Fiecare zi iti rezerva o chestie mica ca sa te scoata din rutina. Asta nu inseamna ca sunt lucruri pozitive tot timpul.
Intampini situatii noi care sa iti puna mintea la contributie. Si incepi sa cauti solutii si cai de iesire din situatia neprevazuta cu care te-ai pricopsit.
Si totusi aud zilnic ca alte persoane intampina dificultati din care nu mai au scapare. Atunci nu mai cum sa spargi rutina.


marți, 8 iulie 2008

Adevarul zilei!


"Binele este discret iar raul este spectaculos!"


luni, 7 iulie 2008

Profetiile orbilor s-au implinit


Serile sunt impregnate de o atmosfera sufocanta si totusi ma simt ca intr-un roman. Un roman de Marquez as spune eu...Dragoste in vremea holerei....caldura, tensiune interioara si dragoste.


Ma uitam azi pe afisele de campanie ale lui Oprescu, alea care au mai ramas. Hai sa scriem istoria! Sunt sigura ca va aduceti aminte de asta. Si istoria s-a scris si profetiile facute de orbi, la propriu, s-au adeverit. Adica a devenit primar. Ca sa intelegeti contextul cu orbii o sa fac lumina. In campania electorala a venit la scoala pentru orbi de pe Vatra Luminoasa. Directorul Asociatiei de Nevazatori i-a spus lui Oprescu ca o sa ajunga primar de aceea sa nu isi uite promisiunile facute acolo. Pana si orbii vedeau atunci ceea ce restul refuza sa vada.


Si istoria s-a scris iar edilul sef a inceput sa faca si sa desfaca. Astazi a anuntat ca directia retrocedari revine in pastorirea lui. Oare de ce? Murgeanu a ramas in brate cu traficul, saracu de el. Sarcina grea!


Maine o sa fie si mai cald decat azi insa sunt ferm convinsa ca vremea se va raci. De unde stiu? Sunt meteo dependenta. Cand se schimba vremea corpul meu imi da semnale puternice si dureroase de alarma.


Saptamana a inceput in forta. PSD si PD-L se scuipa. Deci o sa fie din nou circ. Chiar nu ai cum sa te plictisesti in tara asta!