joi, 12 ianuarie 2012

Comunicare politica - azi USL

Metoda de comunicare politica. Azi metoda: Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul.

Valeriu Zgonea - vicepresedintele PSD, despre alegerile primare din USL: "Noi speram sa intre si primarii si cei de la Consilii Judetene, in acest proces. Noi suntem o echipa. Echipa este formata din candidatul la primarie, la Consiliul Judetean si candidatul pe colegiul uninominal - fie ca e deputat sau senator.

Aceasta echipa va merge si va cere suportul electoral si atunci noi ne vom da seama daca intre doi sau trei candidati, sau daca ceea ce avem noi ca viziune, este acceptat sau nu de catre populatie; ce putem sa schimbam, care este punctul lor de vedere, ca se vor face dezbateri pe mai multe teme, care sunt teme utile electoratului din zona respectiva, dar si teme nationale".

Crin Antonescu - presedintele PNL, tot pe marginea subiectului alegerilor primare din USL: "Actualii parlamentari pornesc ca favoriti, macar pentru ca au cota lor de notorietate. Situatia in care va aparea cineva din afara partidului cu o cota ridicata, o situaţie statistic putin probabila, va fi o exceptie. Daca apare unul foarte tare pe raza unui colegiu, pe principiul ca acela ar fi extraordinar de tare, atunci desigur va fi susţinut, iar candidatului nostru ii putem gasi un loc in alta parte".

Termenul de echipa difera....probabil din cauza ideologiilor stanga - dreapta!

miercuri, 11 ianuarie 2012

Frica...

“The key to change... is to let go of fear" - Rosanne Cash. Nu imi dau seama exact daca e vorba de frica, de incertitudine, dar sondajul IRES mi-a lasat impresia ca ne-am blazat, nu vrem mai mult, in consecinta nici nu facem nimic.


luni, 9 ianuarie 2012

Zgomot

Mult zgomot. E greu sa sustragi informatia din mijlocul acestui zgomot. E greu sa te concentrezi, dar pot doar sa spun ca am invatat ca unii nu pornesc un razboi fara sa aiba o strategie de atac. Chiar daca toata lumea crede ca initiatorul e deja mort. Eu astept ca istoria sa fie scrisa pe hartie, pana atunci nu ma pronunt. Aleg doar informatia din zgomot.