sâmbătă, 13 iunie 2009

State of Play



In filme totul pare atat de frumos. Si uneori esti atat de impresionat de ceea ce vezi incat iti propui ca incepand de a doua zi sa faci si tu la fel sa vezi daca iti iese si tie ceea ce au facut alti. State of Play e un film pentru jurnalisti. Dupa ce il vezi ramai cu sentimentul ca pana la urma adevarul iese la iveala chiar daca uneori este dureros. Eu zic ca merita vazut.
Mai multe despre film citeste aici.

vineri, 12 iunie 2009

Obsedata de timp azi

Si a mai trecut inca o saptamana. Probabil de aia am si decis sa scriu astazi despre ceasuri . Si iar nu imi merge faza cu linkul....I hate google.... Oricum un weekend placut tuturor. Sunt curioasa daca melodia dupa care a sapat Houston tot internetul (pentru mine) in seara asta merge.

Apel catre pasarile de noapte:))


Cine nu doarme la ora asta?....


UPDATE: Nimeni nu a raspuns. Toata lumea dormea.

joi, 11 iunie 2009

Oggi


Oggi in questo mondo devo essere guerriero. Non ti posso permettere di lasciare altri di vederci le tue debolezze. Perque tutti sonno comme leone.

Zambeste azi, maine sigur va fi mai rau!


Constat eu ca nu e foarte bine sa lucrez pe tura de seara. Faptul ca aflu la ore tarzii din noapte toate vestile proaste, cand altii dorm, viseaza sau fac alte lucruri placute, imi provoaca insomnii. Cica se ieftineste mancarea, dar Guvernul impune noi impozite. Adica una caldicica si alta super rece. Si uite asa legile lui Murphy se aplica din nou. Adica zambeste azi ca maine cu siguranta va fi mai rau. Specialistii de la FMI vin sa ne spuna ca anul asta electoral o sa ne coste a dracului de mult. Pe langa faptul ca avem niste politicieni care o dau mai tot timpul cu "mucii-n fasole" mai si scoatem bani din buzunar pentru asta. Cat de minunat poate sa fie? Si totusi cat de ghinionist poate sa fie un om? Ei bine o pensionara italianca nu s-a urcat in avionul mortii de la Air France, dar a murit intr-un accident rutier. Dupa ce a aterizat la Paris a hotarat cu sotul ei sa se intoarca in Italia cu masina. Gresita alegere. Pe undeva prin Austria a murit. De frica zborului a ales mersul cu masina, dar a murit. Se pare ca vorba aia din batrani care spune ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus e total adevarata. Sper totusi sa pot adormi si sa ignor valul de vesti proaste cu care m-am "alimentat" pana la ora asta.

miercuri, 10 iunie 2009

Cui ii pasa de ei?


Multi dintre ei nu au auzit in viata lor de Gucci, Prada, Zara, Mango si alte nume care au devenit uzuale pentru unii dintre noi. Viata lor este strans legata de traiul de zi cu zi care le-a fost daramat cu un contract care l-au semnat altii in numele lor. Desi ei nu stiau ce se intampla. Au ajuns victimele unor oameni care au pus pe primul loc castigul lor in defavoarea a milioane de oameni. Au venit azi in fata Guvernului ca sa isi spuna pasul. Oare ii va asculta cineva? Buni imi povestea despre un om care plangea cu lacrimi amare ca nu va mai avea cu ce sa traiasca, banii de pe lapte fiind singura lui sursa de venit. De cateva zile Dorna i-a anuntat ca nu le mai ia laptele. Se pare ca guvernantii nostrii au facut un contract in Ungaria, iar fermierii nostri au ramas cu buza umflata. Se pare ca modernizarea nu prea le-a adus nimic bun pentru ca acum stau cu capul in maini si plang cu lacrimi amare. Cine o sa le rezolve problemele? Din pacate lumea este preocupata mai mult de beizedeaua presedintelui si nu de soarta lor. Este posibil ca unii sa moara? Ii pasa cuiva de asta? Oare cum pot fi salvati acesti oameni aflati la limita supravietuirii?

marți, 9 iunie 2009

Am revenit...











Nu am fost un bun cetatean, dar mai conteaza? Am mers desculta prin iarba, am dormit, nu am deschis televizorul de vineri, nici laptopul, nu am intrat pe internet. In schimb am mancat prajituri si tot felul de bunatati, mi-am revazut toti prieteni si am stat ore in sir la povesti cu ei. Am mers pe jos, am ras si mi-am reincarcat bateriile. Acum sunt pregatita pentru Eba si restul, ca vad ca a ajuns vedeta in toata puterea.