vineri, 2 septembrie 2016

Se deschide stagiunea la TNB!

În 20 septembrie 2016. Așa că toamna vine în București cu piese bune de teatru. Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti se deschide cu “Dineu cu proşti”, care va avea două noi reprezentaţii, în 20 şi 21 septembrie 2016, de la ora 20.00, pe Scena Mare.


Multe alte spectacole  revin pe afiş, începând cu data de 20 septembrie: "Sinucigaşul", "Micul infern", "Anonimul veneţian", "Idolul şi Ion Anapoda", "Tectonica sentimentelor", "Visul unei nopţi de vară" ş.a.

În zilele de 1 şi 2 octombrie, de la ora 19.30, sunteţi aşteptaţi să urmăriţi o "Furtună" surprinzătoare, 

În octombrie, piesa lui Radu F. Alexandru "Luminiţa de la capătul tunelului" va avea premiera la Sala Atelier.

La Sala Atelier va intra în repetiţii regizorul Felix Alexa, cu un text de Eugène Labiche, “Crima din strada Lourcine”, în a cărui distribuţie îi veţi întâlni pe Marius Manole, Istvan Teglas, Mihai Calotă, Raluca Aprodu, Victor Ţăpeanu.

TNB găzduieşte o reprezentaţie a Teatrului Naţional din Bratislava, în data de 29 septembrie, cu "Nevasta păstorului" de Ivan Stodola, o punere în scenă netradiţională a unui titlu clasic al dramaturgiei slovace, cu personaje desprinse parcă din tragedia antică.

La Sala Mică, între 29 septembrie şi 15 noiembrie va putea fi admirată expoziţia Andy Warhol, un artist celebru cu rădăcini slovace.

Deci aveți de unde alege :)