marți, 8 noiembrie 2011

Existenta

Poezie, drama, carti - romane, reviste glossy, stiri - politica, frustrari, deceptii, perseverenta, prieteni, idei, decizii prezent - viitor, nostalgii, iubire neimpartasita, tacere, panica, frica, psiholog, filme, seriale si epuizare = existenta.

Si totusi, in seara asta, ma intreb daca lumea nu incepe incetul cu incetul sa se destrame?



Regrets collect like old friends
Here to relive your darkest moments
I can see no way, I can see no way
And all of the ghouls come out to play

And every demon wants his pound of flesh
But I like to keep some things to myself

luni, 7 noiembrie 2011

"Aia mica" se da acum pe sticla:P

E greu sa iti mentii obiectivitatea. E mai simplu sa fii subiectiv, pentru ca poti sa iti argumentezi parerile pe baza liberei exprimari, intr-o tara democrata. Problema apare cand te transformi intr-o persoana realista si cinica. Realismul ucide orice forma de naivitate, care ti-ar face diminetile mai vesele. Ajungi sa vezi fanatismul care ii anima pe unii sa nu vada nici in stanga, nici in dreapta. Nu exista adevarul absolut, nici binele desavarsit sau raul satanic. Cand vad de cate meschinarii si comentarii inutile sunt capabili unii - raman interzisa - pentru ca am inceput sa depasesc faza in care sa mai cred ca o sa pot salva vreodata lumea. Sunt la faza realista, cinica, in care realizez ca doar prin simtul umorului nu ajungi sa iti pierzi mintile. Si daca nu poti sa iti ironizezi propria existenta atunci nu prea mai ai solutii.

P.S. Stiti alea cu tara lui Dorel? Daca nu le stiti aia mica din gasca mea, adica Portase nu a alergat inutil pe holurile de la Antena:P, pentru ca acum "se da pe sticla:p - Din Romania.