miercuri, 2 iulie 2008

Ca sa vezi...

Portalurile de femei din România au în proporţie de 40% public masculin, arată primul studiu socio-demografic despre internauţi publicat de BRAT. Datele din studiul realizat de BRAT par cel puţin ciudate la o primă vedere. Dacă site-urile pentru femei au un număr foarte mare de cititori bărbaţi, cele de afaceri, gândite tradiţional pentru publicul masculin, sunt gustate de foarte multe femei.

De exemplu, Wall-Street.ro, are 52% cititori femei şi 48% bărbaţi. In general, cei mai mulţi tineri intră pe site-uri de muzică, cinema şi timp liber. Persoanele între 25 şi 34 ani preferă să formeaze comunităţi pe site-uri dedicate copiilor.

Cititorii cei mai în vârstă (55-64 de ani) preferă site-urile de ştiri.
Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI) s-a realizat într-un univers de 3,9 milioane persoane, între 14 şi 64 de ani, pe un eşantion de 100.000 persoane.

Ne vedem ....!

Zilele astea calduroase ma fac sa visez la vacanta in permanenta. De dimineata imi doream sa imi beau cafeaua la Starbucks, la Londra. Sa ma uit la adolescenti punk care merg aiurea pe strada, la mamicile relaxate care isi plimba bebelusi.

In schimb sunt in Bucuresti si muncesc. Am citit multe lucruri haioase azi. Un chinez vinde tantari morti. Cica a primit 10.000 de comenzi intr-un timp record. Panica generala intr-un avion din cauza mirosului de curry. S-au gandit ca este vorba despre un atac terorist.

Ieri mi se facuse un dor nebun sa ma plimb alene pe stradutele din Paola, Italia. Acu doua veri faceam asta zilnic.

Si bat pariu ca diseara o sa am chef sa ies pe terasa in Valencia.

marți, 1 iulie 2008

Dor de duca!


Azi e seceta mare de stiri. Lumea a plecat in vacanta. Totusi un avertisment a fost lansat. Circulati cu mare grija pe plaja, mai ales la Vama Veche, ca sa nu va treziti ca va intepati cu un ac. Lipsa de responsabilitate a unor persoane te poate imbolnavi de SIDA.

Am unele intrebari ciudate la care nu am gasit un raspuns valabil.
De ce unele femei tin gura deschisa atunci cand se dau cu rimel?
Este scris in gene sau preiei de la mama, sora mai mare, modul in care te dai cu crema pe fata?

Eu, cel putin, aplic putina crema pe fata si o intind apoi uniform dinspre obraji spre barbie. Alte persoane intind crema pe maini si mai apoi o aplica pe fata.

De ce mergi pe o anumita parte a strazii in mod curent?
Si eu vreau o valiza galbena, ochelari rosii de libelula, o rochie de matase - verde, tocuri de 18 centimetri si o calatorie.