vineri, 27 aprilie 2012

Valoarea internetului

"Daca in politica e buna descentralizarea, in social media as spune ca e reversul. Formarea unor grupuri devine pe zi ce trece un fapt, care nu poate fi contestat. Insa cum iti faci cunoscut brandul daca le vorbesti doar oamenilor care au interese comune cu ale tale? Potentialii noi clienti i-ai pierdut pentru ca se vor simti exclusi din cerc. World wide s-a transformat in caste mici, exclusiviste. Succesul nu ti-l asigura doar resursele materiale, ci viziunea, care vine de la oameni. Deci pana la urma valoarea internetului o da factorul uman".

miercuri, 25 aprilie 2012

Monolog imaginar

Q: Ce iti doresti sa devina realitate?

A: Un inorog care sa alerge in intersectiile aglomerate. Iar trecatorii si soferii care il zaresc sa nu se mire, sa nu fie socati, ci doar sa fie fericiti. Pentru ca atunci cand acceptam ca irealul devine realitate lumea se va transforma.

Si atunci cand se va transforma lumea nu vom mai reflecta deciziile pe baza perceptiilor celor din jur. Atunci vom incepe sa traim cu adevarat, pentru noi, ca sa putem trai si impreuna cu altii.

luni, 23 aprilie 2012

Inchidere

Se intampla sa te lovesti de lucruri pe care nu le intelegi, dar le traiesti. Ai nevoie de o inchidere, vrei sa ceri explicatii universului, celuilalt sau tie, dar nu primesti raspunsurile pe care le astepti. Iar cand se intampla totusi sa le primesti esti deja vindecat, iar raspunsul vine doar ca o revelatie. Si atunci iti vine in minte ca esti suma tuturor persoanelor pe care le intalnesti, cu bune si rele. Iti ierti purtarea, nesabuinta, nebunia si accepti consecintele a ceea ce eul tau a facut candva, intr-un moment de slabiciune sau poate intr-un moment in care ai facut ceva doar ca sa uiti altceva. E greu sa te impaci cu tine, dar e un proces peste care nu poti sari. Pentru ca odata ce ti-ai acceptat demonii, poti sa alegi oamenii care te inconjoara si persoanele carora le dai voie sa faca parte din viata si sa te iubeasca. Pentru ca nu oricine merita sa fie in preajma ta.