joi, 3 septembrie 2009

Despre mine si Carrie


Carrie din "Sex and the City" este un personaj de film pe care il admir. Nu doar din punct de vedere vestimentar, dar si din perspectiva job-ului pe care il are, dar si a modului in care a reusit sa isi rezolve problemele din viata ei.

Daca mai adaug si faptul ca are niste prietene pe masura cred ca completez lista. Drept urmare am fost incantata cand Mada a decis sa imi spuna Carrie.

miercuri, 2 septembrie 2009

O ceasca de cafea cu frisca


L-a zarit intr-o dimineata sorbind dintr-o cafea cu frisca. Fata i s-a luminat de un zambet imens, s-a uitat la el si a plecat mai departe. A doua zi l-a revazut, aceeasi ceasca, cafea cu frisca. A zambit si de data asta si si-a spus in minte ca e un barbat care stie sa puna "dulceata" in lucrurile amare. Finalul nu il stiu pentru ca povestea continua. El, ea si o ceasca de cafea cu frisca.

marți, 1 septembrie 2009

luni, 31 august 2009

Sunt revoltata pe Basescu


Din nou in concediu mai toti vecinii cu care am stat de vorba ( si credeti-ma ca au fost multi, cum ieseam din casa cum ma intalneam cu cineva si este nepoliticos sa treci mai departe, fara sa schimbi doua trei vorbe) mi s-au plans ca nu li se ia laptele. Si in plus, atunci cand li se ia primesc doar cinci bani pe litru. Ma mai revoltasem eu anterior pe aceasta tema, dar de data asta chiar m-am enervat vizibil. Si e frustrant sa traiesti in conditiile astea. Eu am facut vara asta doar cateva ore fan si am si facut bataturi in palma, dar ei au facut asta toata vara. Si tot efortul lor este rasplatit cu cinci bani pe litru. Insa azi m-am cam enervat. Duminica Basescu a fost invitat la Viata Satului si a spus ca i se pare incorect ca lumea sa se revolte ca Romania cumpara lapte din Polonia sau Ungaria. Daca vor ca laptele lor sa fie cumparat sa isi cumpere masini de muls. Asa-i ca e totul foarte simplu. Domnule presedinte va rog eu foarte frumos sa va cumparati dumnevoastra o asemenea masina cu cei cinci bani pe care ii veti primi pe litrul de lapte. Dar nu ai cum sa intelegi cum e sa tii grebla in mana cand tu stai la umbra pe jiltul de la Cotroceni. Pacat ca ti-ai dat cu dreptul in stangul, chiar am fost emotionata ca iti pasa de soarta femeilor de la sate care nu au din ce sa castige bani.

duminică, 30 august 2009

Cearta cu timpul


Azi m-am suparat rau de tot pe timp. Fuge cu o viteza nebuna, iar eu nu reusesc sa citesc cele doua reviste care imi fac cu ochiul de cateva zile. Nici nu vreau sa mai pomenesc ca as mai fi dormit putin azi de dimineata, ca as mai lenevi cateva minute bune pe canapea, ca as vrea sa mai citesc cateva pagini din cartea inceputa saptamana trecuta si asa mai departe. E mai rau ca eu ma supar, dar el nu baga in seama. E ca si cum am avea o casnicie in care certurile ar fi la ordinea de zi, iar noi nu ne-am mai auzi cu adevarat. Azi sunt certata cu timpul.