vineri, 30 decembrie 2011

2011 - intens



A mai trecut un an! Pe 30 decembrie 2010 bilantul era despre suflet. 2011 a fost un an intens. Am invatat multe, am scris si mai mult, am pus zeci de mii de intrebari, pentru ca acum stiu ca raspunsurile cele mai bune pornesc de la intrebarea pe care o pun.

Am incercat sa fac sa fie bine, iar cand nu s-a putut m-am invelit cu cinism. Anul care vine cred ca o sa fie unul al provocarilor, de aceea va doresc sa fiti pe faza ca sa le realizati!

De asemenea, 2012 sa va gaseasca mai intelepti, sanatosi si sursa de inspiratie pentru cei din jur!

marți, 27 decembrie 2011

Nu e usor, dar....

Nu e usor, dar uneori e imperios necesar, macar din simtul datoriei, daca nu din sentimentalism. Vreau sa spun ca nu e usor sa ajuti pe altcineva, dar o sa conteze. Chiar si doua cuvinte ar putea salva ziua cuiva. Nu e usor, dar uneori e imperios necesar sa iti tii gura. Ce se taie, nu se fluiera. E lectia dupa care incerc sa ma ghidez mereu, asa ca o recomand multora. Exista doua directii: comunica atunci cand de asta depinde "salvarea" cuiva si taci atunci cand celalalt e cazut la pamant, in "soc respirator".

luni, 26 decembrie 2011

Un an intr-o imagine

Un an intr-o imagine. Grea misiune, pentru ca am impresia ca s-au intamplat atat de multe, incat mi se pare imposibil sa concentrez intamplarile.

Si totusi, la sugestia lui Ionut rememorez anul 2011 prin fotografia pe care ma facut-o in vara.

Stiu ca nu are valente artistice extraordinare, dar simbolic inseamna esenta: suprapunere de informatie, dirijata de un "designer", iar modelul si-l alege fiecare in parte!



Stiu ca unii considera ca nu e important, dar tind sa cred ca unele rele ale societatii se trag din aceasta nepasare. Pentru ca informatia inseamna putere, puterea de a decide cat mai bine. Asa ca 2011 politic il puteti rememora aici.