marți, 15 iulie 2008

De ce se baga altii in seama....


De doua zile am sarcini noi la job...vorba colegelor am de completat cateva ladite. Si cand spun ladite ma raportez la amintirile lor din vremea comunismului ca eu nu am mai prins normele agricole.

Care e ciudatenia zilei? Pai am facut un articol despre sex. Da, despre sex. A fost super citit ca sa ii spun asa, am avut o medie excelenta dar....cititorii mei m-au "complimentat" putin. Nu asta conteaza....ma intreb insa un singur lucru...daca nu te intereseaza sexul de ce imi spui mie ca am scris o porcarie...(care e cea mai citita stire pe ziua respectiva) cand tu o citesti avid?


Vezi, asta e problema. Ipocrizia! Recunoaste ca esti interesat de asa ceva si nu te mai ascunde dupa deget ca esti prea mare!

WOW


Un litru de ulei de trandafiri se vinde pentru 6.000 de euro si se obtine din 4 tone de petale.


duminică, 13 iulie 2008

Nostalgia zilelor trecute




A trecut weekendul atat de repede ca nici nu mi-am dat seama. Maine o iau de la inceput cu munca, calatoriile cu RATB si METROREX si distractia aferenta. Insa de o saptamana lipseste ceva in toata rutina de dimineata. Este vorba de Dimineata Dementa. Nu mai are cine sa ma distreze pentru ca Morar si Buzdugan au plecat. Poate o sa revina in alta formula si asa o sa am si eu diminetile alimentate cu buna dispozitie!