sâmbătă, 21 martie 2009

Parfum...


Am simtit azi parfumul unei foste amintiri, in metrou. Am zambit si am plecat mai departe, dar amintirea a ramas. Acea aroma o sa imi aminteasca vesnic de parfumul unei trairi care m-a ravasit....

joi, 19 martie 2009

Demoni


Infruntandu-mi proprii demoni am ajuns sa cred ca e o lupta pe care o constientizezi doar atunci cand ii vezi pe altii ca isi infrunta demonii lor. Nu prea vrei sa recunosti ca te lupti cu ceva malefic, dar totusi e necesar. Imi pregatesc arsenalul, ca doar mai mult de zece demoni pe zi nu pot suporta nici macar eu. Si totusi mi-am dat seama ca e frustrant sa visez stiri si sa constientizez ca pe zi ce trece devin din ce in ce mai cinica.....

miercuri, 18 martie 2009

Ecoul si intuitia




Nu incerca sa te apropii de lucrurile de care oricum stii ca nu o sa ai parte poate pentru simplul fapt ca tu crezi ca ti le doresti, dar chiar nu ai nevoie de ele. Si chiar daca nu iti dai seama, intuitia o sa iti spuna ce ai de facut.

"Caci ecoul este sufletul vocii inaltandu-se in spatii goale".....O poveste de iubire nu e despre cei care isi pierd inima, ci despre cei care gasesc acea fiinta intristata pe care, cand o afli, trupul nu mai poate insela pe nimeni, nu mai nicio masca - nici intelepciunea somnului si nici ritualul fasoanelor sociale. Este o mistuire a sinelui si a trecutului"....Pacientul Englez, Michael Ondaatje.

marți, 17 martie 2009

O alta zi in "paradisul cazut" numit viata


Multi pitici pe creier si decizii grele de luat. O alta zi in "paradisul" numit viata. Oricum azi am fost a master of disaster, am daramat cam totul in calea mea, am fost zapacita si ametita, enervata, in sensul bun si sensul rau, nebuna si obosita spre finalul zilei. "Imbibata" de muzica, stiri, injuraturi si prieteni. Dar pana la urma tot am pitici pe creier. Si totusi: "I've been travelinOn this road to longJust trying to findMy way back home the old me is dead and gone Now I'm straight, Now I get it now I take Time to think, Before I make mistakes Just for my familys sake That part of me left yesterday The heart of me is strong today No regrets I'm blessed to say The old me dead and gone away". Dar ..."if you won't save me please don't waste my time". O alta zi in "paradisul cazut" numit viata.

luni, 16 martie 2009

E pe sfarsite epoca Ilici in PSD?


In sfarsit incep sa se vada efectele varstei si la Ilici. In momentul in care iti pierzi rabdarea, tu fiind un om calculat si "uns" cu toate alifiile, e un semn rau as zice. A avut doua scapari azi. "Daca partidul se aliniaza in spatele sefului se duce dracu"....Eu una nu l-am auzit pe Ilici in declaratii de presa sa "scape" remarci ce acest gen. Evident ca ataca mai tot timpul, dar o facea cu diplomatie. Insa criza de nervi, putin stapanita, a avut-o in momentul in care a auzit de Gusa. Era un pachet de nervi, efectiv. "Un mercenar si un strainas"....nu sunt genul de replici pe care le-ar fi dat Ilici in plina glorie. Dar stiind ca le-a reprosat colegilor ca este tratat "onorific" in partidul lui de suflet, il cred. Adica nu e usor sa inghiti ca devii un personaj secundar, iar altii ca Vanghelie si Geoana decid in locul tau. O fi inceputul declinului lui Ion Iliescu? Ramane de vazut ca acum e timpul cand toate cartile se dau pe fata, chiar daca politica e o "curva". In ultimul timp ea si-a pierdut si farama de stil pe care o avea.

duminică, 15 martie 2009

Fashion moment...part two






























Tinutele care m-au impresionat in aceasta saptamana. Mi se pare magistrala rochia rosie de la Zac Posen.

About family


Unii oameni nu traiesc decat pentru a face circ si pentru a fi in centrul atentiei. Altii in schimb traiesc intr-o obscuritate si singuratate inferioara, dar in felul lor sunt fericiti pentru ceea ce au. Insa marea majoritate dintre noi suntem singuri intr-o lume aglomerata. Cu toate astea in ultimul timp am avut fericita oportunitate sa observ ca inca exista legaturi stranse intre membrii familiei. Cand iti protejezei fratele, sau sora, mai mult decat te protejezi pe tine inseamna ca stii ce este iubirea, dragostea si sacrificiul. Si daca exista momente cand frustrarile vietii se strang si ajungi sa te porti enervant cu singurele fiinte care te suporta, atunci e timpul sa te opresti, sa iti dai o palma daca stii ca poti sa o faci cu putere, si sa iti ceri iertare. Cei dragi te asculta, te sprijina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti rezolve ei problemele sau sa stea tot timpul sa iti adune tie gandurile si sa te salveze atunci cand esti pierdut. Acum sinceri sa fim, nici noi nu vrem sa le facem altora asa ceva. Puterea de a te repune pe fagas tine doar de tine, sprijinul o sa il primesti de la cei care te iubesc. Asta e diferenta.