vineri, 21 ianuarie 2011

Friday i'am in love

Azi am fost adormita, am incurcat cuvintele, m-am amuzat. Asa ca de vineri. Si cum mi-am permis luxul sa dorm la pranz, cand m-am trezit am avut o surprihttp://www.blogger.com/img/blank.gifza. De la Doria. Multumesc. Daca vreti sa stiti despre ce e vorba cititi pe blogul Doriei. Si nu uitati: Friday i'am in love!

miercuri, 19 ianuarie 2011

V-ati intrebat...?

V-ati intrebat vreodata de ce suntem in stare sa spunem milioane de cuvinte, intr-o verva retorica, dar atunci cand ele trebuie sa dea viata unui sentiment mutim? V-ati intrebat de ce ne ascundem in cele mai mari multimi, ne declaram agorafobi, cand, de fapt, tanjim, cu toata fiinta, dupa atingeri? V-ati intrebat de ce unele persoane, manate de ambitia Puterii, nu isi dau seama ca isi sacrifica, de fapt, chiar puterea de a se stapani pe sine? V-ati intrebat de ce suntem in stare sa ne pierdem in amanunte, care ne amarasc, si sa pierdem din vedere esentialul? V-ati intrebat de ce, intr-o lume comunicationala, ascultam din ce in ce mai putin? Oamenii sunt de fapt un semn de intrebare, iar sensul existentei umane sta tocmai in modul in care gasim raspunsurile la intrebari.

marți, 18 ianuarie 2011

Marti

Trairile sunt atat de intense uneori incat iti pierzi ratiunea, care, culmea, este esentiala in acele momente. Si criza se amplifica, te panichezi, nu stii cum sa reactionezi si te trezesti ca se produce o ruptura. Pana pui cap la cap lucrurile ai impresia ca ai trecut prin furcile caudine. Si chiar ai trecut, important e sa inveti ceva. Azi a fost marti pentru mine, in adevaratul sens al cuvantului, cu alea trei ceasuri rele.

luni, 17 ianuarie 2011

O poza si o fraza

Simturile predomina, in mare parte, traiul nostru de zi cu zi. Vaz, auz, miros si altele. Dar pe langa cele clasice, eu as adauga si simtul sufletului, care cauta frumusetea in lucruri. Aici intra tot ce ne face placere si ne implineste. Dar cand vazul se combina cu simtul sufletului, ce iese? Pai se spune ca o fotografie spune cat o mie de cuvinte, dar daca nu stii pe care sa le alegi, ce faci? Ii cauti pe cei care stiu sa le aleaga pentru tine. Alex Mazilu si cu Alecu s-au "aliat" sa faca zilnic ceva despre "Viata, pasiune, iubire, fotografie - in O poza si o fraza". Le urez multa bafta la "cultivarea simtului sufletului".