joi, 4 iunie 2009

Voglio farti un regalo

Voglio farti un regalo Qualcosa di dolce Qualcosa di raro Non un comune regalo Di quelli che hai perso O mai aperto O lasciato in treno O mai accettato Di quelli che apri e poi piangi Che sei contenta e non fingi...


miercuri, 3 iunie 2009

Capsula...


Vreau o capsula in care sa ma inchid pentru ca am atins pragul de suportabilitate al subiectelor politice pentru o perioada scurta de timp. Asa ca in capsula aia o sa las sa intre doar vid, amnezie si miros de piersici si caise. Poate si struguri, inca nu am decis. Vreau o capsula in care sa ma inchid ca sa nu mai aud de gripa porcina, politica, campanie si agitatie.

marți, 2 iunie 2009

Ce a facut furtuna si pe strada mea




E nasol sa vezi cum se apropie furtuna si sa iti aduci aminte ca acasa ai lasat geamurile larg deschise la dormitor si balcon. Rezultatele dezastrului au fost pe masura. Si totusi fata de altii eu chiar am "iesit" bine. Un magazin "Nufarul" de la intersectia Turda cu 1 Mai avea peretele de sticla smuls, iar geamul era spart. Noroc ca proprietarii au sosit la timp ca altfel marfa nu o mai gaseau. Si pe Banu Manta era plin de crengi rupte. Si in apropierea blocului meu erau sfasiati mai multi copaci. A fost suficient sa vina o mica furtuna ca sa strice cate ceva din "Verdele" Bucurestiului. Asta e proportia dezastrului ce am observat-o eu in scurtul drum spre casa, dar in rest ce s-o fi intamplat? Am descarcat si pozele, cam tarziu, dar na.

luni, 1 iunie 2009

Despre "Papi"


Trebuie sa admit ca imi face mare placere sa citesc presa italiana si scandalul in care este implicat "Papi". Trebuie sa recunosc ca are mare influenta din moment ce italienii l-au ales din nou, desi ii stiau obiceiurile. Poate o fi de vina si pasiunea unor italieni pentru femei frumoase, asa ca l-au inteles si pe Berlusconi. Sunt insa si oameni care nu il iubesc, in mod special cei din sud. Cand am fost in Italia l-am cunoscut pe unul dintre consilieri fostului premier Massimo D"Alema, iar el nu il placea deloc pe Berlusconi. Cred ca pot sa il inteleg. Cert este ca premierul are multi altii de partea lui. Este un politician influent, ca doar e prieten cu Putin si asta e un lucru greu de obtinut. Are si el o slabiciune: femeile frumoase. Dar sa fim seriosi...cine nu are slabiciune pentru asa ceva?

duminică, 31 mai 2009

"Trebuie sa iti spun ceva"...


Nu stiu daca sunt fatalista, dar de ceva timp cand aud ca mi se spune: "Trebuie sa iti spun ceva"...mi se strange inima cat un purice. Si asa incep scenariile si mi se deruleaza in minte zeci de filme, dar nu cu happy ending. Sper ca pe viitor sa primesc vestile in mod detaliat, fara sa mai aud: "Trebuie sa iti spun ceva".

Si eu cu painea...tot la Violeta





"Opera" mea...



Se spune ca cei din urma vor fi cei dintai. Toata gasca a povestit despre painea cea de toate "zilele" de la Violeta asa ca nu o sa raman de "caruta". Eu am invatat de ceva vreme sa fac paine, nu am pus si in practica insa. Dar motivata de interesul lui Houston am spus sa imi incerc si eu norocul. La gust e foarte buna, insa estetica mai lasa de dorit. Nu poti sa le ai pe toate:))!