vineri, 30 octombrie 2009

Pull and Bear pentru fetele "sclipi"





Am o slabiciune pentru hainele de la Pull and Bear. Bine nu e singura slabiciune lista poate continua, dar azi raman fidela acestui brand. Cand ajung intr-un magazin P&B sunt ca un copil care vede jucariile lui preferate si le vrea pe toate. Noua colectie de la Pull and Bear are un stil punk, cu influente rock'n roll. E pentru femeile care stiu sa isi aleaga hainele care iti dau impresia ca au pus pe ele ce au gasit la indemana, dar in fapt ele si-au petrecut ceva ore ca sa obtina acel stil. Si daca unii o sa comenteze ca sunt prea lucioase le raspund asa: Din cand in cand meritam sa fim "SCLIPI".

joi, 29 octombrie 2009

Baby Kenzo








Hainele pentru copii sunt mult mai frumoase decat cele de adulti. Dovada este si ultima colectie de la Kenzo.

miercuri, 28 octombrie 2009

Sentimentele te imbraca sau invers?


Femeile sunt complexe, iar lucrul asta il pot confirma majoritatea barbatilor din lumea asta. Aceasta tulburatoare complexitate se observa in mai toate aspectele vietii ei, fie ca este vorba de iubire, relatii si multe altele subsidiare vietii de zi cu zi.In tot acest periplu al vietii cotidiene multe dintre ele gasesc consolare si pasiune in felul in care se ....continuarea aici.

marți, 27 octombrie 2009

Cu ce se mai ocupa romanii?


Deci ceaiul ZEIN. Cum nu ati auzit de el? Nu stiu cum sa va spun, dar nu aveti nicio scuza ca nu stiti nimic despre ceaiul ZEIN. Este impardonabil gestul vostru, dar tin sa ii felicit pe cei care stiu despre ce vorbesc aici. In urma unui raport realizat de colegul meu de la SEO "ceai zein" are o crestere de 1300% pe Google, cautari realizate in ultimele sapte zile in Romania. Motivul? Se pare ca celebrul creator de moda Catalin Botezatu a slabit sase kilograme dupa ce a baut acest ceai miraculos. Acum stau eu si ma intreb: ori sunt multi obezi in tara asta, ori Catalin Botezatu e cu adevarat cunoscut, un fel de vedeta icon. Deci asta ne preocupa pe noi ceaiul ZEIN, ce criza?; ce alegeri?; ce campanie prezidentiala? Tind sa cred ca daca lucrurile vor continua tot asa o sa slabiti vazand cu ochii si fara ceai ZEIN. Asa ca concetrati-va pe lucruri mai serioase, fara Botezatu, ca sa nu fie nevoie de cura de slabire nationala.

P.S. Foto: www.enricodemarinis.eu, Ivan Kap

luni, 26 octombrie 2009

Regina dezastrelor sunt eu


Nu stiu daca astrele zodiei mele s-au pozitionat azi prost sau daca instinctele mele au fost mai adormite cert e ca am fost maestra dezastrelor. Adica am fost la un pas sa imi dau foc, la propriu, fara gluma si multe altele. M-am trezit cu 20 de minute mai tarziu decat normal pentru ca am schimbat ora la telefon, dar in loc de 23.00 am pus 11.00 si de dimineata telefonul meu arata ora 19.00. Intr-un final am plecat si eu spre munca in mare viteza dupa ce am scapat vreo cateva chestii pe jos. Spre norocul meu nu am dat de un controlor cand am realizat ca mi-a expirat abonamentul, macar am avut inspiratia sa verific. Ca o fricoasa ce sunt m-am dat jos sa imi cumpar bilet. Stupoare, banii pe care stiam ca ii am in portofel nu mai erau. Am inceput sa calculez probabilitatea fatalitatii si am spus ca o sa urc in urmatorul autobuz, ferm convinsa ca o sa primesc amenda. Important e ca intr-un moment de luciditate mi-am dat seama ca am ascuns banii in portofel vineri ca sa pot juca placa: "daca lasati la banii astia cumpar ghiveciul cu flori ca altii nu mai am. Uitati-va si dumnevoastra in portofel". Si mi-am spus: sunt salvata. Intr-un final am ajuns la munca, m-am ales cu o mare vanataie ca nu am calculat corect distanta dintre mine si biroul colegului. Iar in seara asta mi-am dat foc la par, adica mi-a mai ramas, dar tot a-ti da foc inseamna. Si nu, nu candidez la alegerile prezidentiale. Cred ca pana la urma nu s-au aliniat astrele si pentru mine azi, si nici macar 13 nu a fost:D.

duminică, 25 octombrie 2009

Tine-ma de mana si dispari cand adorm


Hai sa ne intelegem si sa facem pace, adica pana unde si pana cand o sa ne scoatem ochii pentru lucruri care nu merita discutate nici macar in vis? Si daca tot am facut intelegerea ce-ai zice sa ne punem cu capul pe perna si tinandu-ne de mana sa desenam imaginar pasari rapitoare. Pasari rapitoare o sa ma intrebi tu? Iar eu o sa iti raspund: Da, pasari rapitoare. Pentru ca ele sunt istete, agere si de cele mai multe ori obtin ceea ce isi doresc. Si chiar daca pare ca sunt nesuferite, ele fac asta doar pentru supravietuire. Sunt mult mai inteligente decat oamenii care au acelasi profil ca al rapitorilor, dar spre deosebire de animale, ei ataca oricand, pentru orice, doar ca sa isi satisfaca propriul interes. Si dupa ce am terminat de vorbit, de desenat, sa ne luam in brate si sa adormim cu misiunea stricta de a visa. Si visele noastre trebuie sa se lege, tu o parte, eu o parte. As prefera sa imi lasi mie finalul, macar de data asta sa pot sa decid si eu cand, cum si de ce actiunea care s-a petrecut poate influenta intr-un fel lumea. Partea ta de vis trebuie sa contina formulele si calcule matematice, doar stii ca la asta nu ma prea pricep. Mie sa imi ramana doar partea pe care trebuie sa o scriu si care este relevanta pentru istorie si pentru amintirea comuna. Tot tie as vrea sa iti las partea cu ratiunea, eu de obicei ma simt bine cu capul in nori, se vede mai putin mizeria de jos. Si cam atat iti cer. Dar as vrea cand ma trezesc sa nu mai fii acolo si daca se poate sa nu te mai intorci niciodata. Pentru ca stii si tu foarte bine ca de fapt noi nu ne putem intelege si nu putem face pace niciodata. Si in plus, tie ti-e frica de pasarile rapitoare, esti mai mult genul care adora puii de sera. Si daca tot ne-am inteles tine-ma de mana, inchide ochii si dispari cand eu adorm.