miercuri, 20 august 2008

Declaratie de dragoste


Totul a inceput dintr-o privire. Ochii mei te-au vazut si atunci s-a nascut dorinta de a stii cine esti. Poate si spiritul meu curios a fost cel care a ajutat la dragostea noastra. Am invatat ca lucrurile simple pot fi complicate si cele complicate pot fi simple daca trecem impreuna prin ele.

Am invatat de asemenea ca oamenii sunt facuti sa fie impreuna unul cu altul chiar daca au momente cand doar singuratatea ii poate linisti. Prezenta ta in viata mea este unul dintre cele mai bune lucruri. M-ai invatat sa vad si o alta fata a lucrurilor, sa am grija la oamenii din jurul meu si sa sper ca intr-o zi voi putea sa imi intind aripile si sa imi iau zborul.

Si daca voi esua din prima incercare tu vei fi acolo ca sa imi ingrijesti ranile, sa ma iubesti si sa imi spui ca marii oameni au reusit doar pentru ca au incercat din nou. Vietile noastre nu s-au intrepatruns mereu in cel mai perfect mod dar asa am invatat ca o relatie frumoasa poate fi facuta cu ajutorul nostru si renuntand la orgoliile inutile.
Iti multumesc ca esti unul dintre cei mai fideli cititori ai muncii mele si in acelasi timp unul dintre criticii ei. Stiu ca in viitor proiectele de implinire profesionala depind de noi amandoi si de cum vom stii sa ne sustinem reciproc in ele.
Am incredere ca viata ne va invata pe amandoi lectiile la care inca nu am luat nota de trecere. Sacrificiile pe care le facem, greselile prin care am trecut impreuna cu tine m-au facut sa fiu mai increzatoare in mine si in noi.

Chiar daca uneori ma sperie gandul ca mai avem putin pana cand destinele noastre se vor lega oficial in fata celor dragi imi revin repede pentru ca stiu ca viata impreuna va fi fericita. O sa fie caminul nostru si dragostea noastra in el. Chiar daca uneori va fi dificil vreau ca versetul biblic” Sa nu apuna soarele peste mania voastra” sa fie scris in inimile noastre pe vecie.

Diferentele sa ne uneasca iar gandurile sa ne aduca in acelasi loc unde sa putem visa la ceva maret. Vreau sa iti reamintesc ca te iubesc foarte mult si ca ma bucur ca esti cu mine.
In momentul in care uitam ca dragostea noastra trebuie sa ne faca sa plutim de fericire sa ne uitam unul in ochii celuilalt ca sa vedem unul in inima celuilalt . Si din nou iti spun ca te iubesc!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos scris....cu greu mai gasesti asa o dragoste.

Anonim spunea...

una din cele mai frumoase declaratii de dragoste