duminică, 3 martie 2013

Femeie - numele tau este....?!?

Ce inseamna sa fii femeie? E una dintre intrebarile care ma bantuie, in diverse momente. Nu exista un ghid clar, ci doar niste linii trasate, fie de tine, fie de cei din jur. Nici nu stiu cand incepi sa iti constientizezi conditia de femeie, cand incepi sa te intrebi daca sa urmezi o directie sau sa te lasi dusa de val?!?

Te uiti la mama, la bunica, la sora (daca ai) si te duci mai departe spre prietene, personaje de carti, personaje din filme, doar ca sa poti sa iti dai seama ce inseamna sa fii femeie.

Mai pleci urechea la sfaturile prietenilor, te transformi cand iubesti sau esti iubita, lasi o parte din tine la despartiri, te cutremuri la fiecare drama, te reinventezi, crezi minciunile spuse ca adevaruri, pentru ca asa crezi ca trebuie sa faci ca femeie.

A fii femeie cred ca e o lectie de o viata, o meserie in sine, o poveste in poveste, care se scrie singura in fiecare clipa.

Si cum sentimentele se transcriu greu, imaginile te ajuta uneori sa arati ce vrei de fapt. Campania Portret de Femeie, continua si anul acesta, pana pe 8 martie.

 Campania foto de anul acesta este posibila cu sprijinul celor de la Feminella, Grand Hotel Continental şi Nikon.Si bineinteles le multumesc lui Cristi si Radu.


2 comentarii:

reparatii frigidere spunea...

O intrebare la care nici marii filosofi nu au reusit sa raspunda!

Gigi Tepus spunea...

Foarte frumos scris !