miercuri, 13 iulie 2011

10 #dinRomania

Desi mi se spune adesea ca sunt un "suflet rece" si adanc inradacinata in cinism, ma topesc cand le povestesc altora despre "acasa". Iar pentru mine Botusul va ramane cea mai tare destinatie din Romania si va ocupa primul loc in inima mea.

Portase hai sa iti fac fisa de prezentare: Botus, comuna Fundu Moldovei, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava. Foarte aproape de Obcinile Bucovinei. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea, oamenii se saluta intre ei, iar barfele se raspandesc mai repede decat putem da noi un breaking news (nu am descoperit inca secretele sistemului).Foto: Anca Bundaru

2.Un alt loc care merita vizitat e in apropiere de casa parintilor. E vorba de herghelia de cai de la Lucina. Acolo va puteti incarca bateriile.3. Noi il stim sub denumirea de Runc. Dar va avertizez din start: acolo nu o sa aveti curent, internet....ci doar padure si munte cat vezi cu ochii. E aproape de Obcinile Bucovinei.

4. Clujul este orasul meu de suflet. Il recomand din tot sufletul. Catedrala din centru a fost, timp de patru ani, locul unde mi-am recapatat echilibrul. Iar stradutele din centru merita sa fie descoperite la pas.

5. Si Iasiul e un oras care are "acel ceva". Eu am descoperit multe locuri frumoase, timp de alti patru ani. Dar sa fiti totusi atenti...e orasul unde am fost jefuita de nenumarate ori:)).

6. Iubesc si Bucurestiul. La inceput l-am urat, dar in curand se implinesc patru ani de cand ma cucereste zilnic. Cine il critica inseamna ca nu s-a ratacit pe stradutele din zona 1 Mai, seara, cand miroase a struguri si iasomie.

7. Capidava m-a cucerit. E un loc de poveste, dar care iti ofera si posibilitatea sa traiesti adevarate aventuri.8. Vama Veche. E un loc cu "magie". De fiecare data cand plec de acolo sunt nostalgica.9. La Targu Mures mi-a placut mult de tot. E unul dintre orasele in care m-as muta, fara prea multe regrete.

10. Teaca si satele de langa merita vizitate. Totul e "molcom" acolo.....inveti sa iti traiesti viata la viteza "redusa".

Niciun comentariu: