joi, 14 aprilie 2011

Farmecul feminitatii

Ca o "drama queen" ce sunt vreau ce e mai bun pentru mine si corpul meu, iar cand nu primesc nu e in stare sa ma consoleze nici o galeata cu inghetata.

Cu timpul mi-am "ascutit" simturile, mi-am domolit pornirile nesanatoase de a cumpara pe tot ce mi se punea pata. Am devenit un consumator educat, mofturos, atent si circumspect. De cateva zile fac parte din echipa lui Iyli care testeaza produsele cosmetice de la Farmec - Gama Gerovital.

E o senzatie placuta ca dupa o zi stresanta sa iti calmezi pielea delicata din jurul ochilor cu ser. Nu e o joaca sau un moft femeiesc ingrijirea. Chiar daca frumusetea si increderea in sine vine din interior, exteriorul trebuie sa fie in masura sa le reflecte. Crema hidratanta ajuta tenul sa fie oglinda trairilor. Sunt o "drama queen", dar asta e doar o parte din Farmecul feminitatii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai dreptate. Ingrijirea nu e un moft iar produsele pe carele testezi le folosesc de ceva timp si-mi plac. Produsele romanesti sunt bune. Asteptam in continuare si alte testari!