joi, 16 septembrie 2010

Septembrie inseamna moda

Septembrie inseamna moda. Luna septembrie este definita de noi trenduri, iar designerii dau tonul. Poate nu toata lumea le urmeaza, dar o femeie moderna nu trebuie sa le neglijeze. Nu e neaparat necesar sa poarte piesele care apar pe podiumurile de moda, poate nu si le permit, dar documentarea este esentiala. Porti ce iti vine bine din garderoba, dar in acelasi timp poti sa fii si la moda daca te aliniezi macar cromaticii si stilului decretat.

Asa ca fiti atente putin aici. Toamna asta se poarta:

1. Rosu aprins. Se spune ca doar femeile puternice adopta tinute rosii.
2. Mortal Kombat. Adica? O combinatie intre printul animal si Catwoman. Deci bad girl.
3. Tocurile cui. Dureros de incomode, dar cand o toti barbatii bine o sa intoarca capul dupa voi pe strada o sa treaca totul.
4. Lanturi. Nu stiu daca e de vina criza, dar bad girl e icon in sezonul asta. Asa ca fetelor cautati "lanturile" si impuneti respect:)).
5. Inainte! Mars! Titlul poate parea indecent ca sa ii spun asa, dar de fapt nu e vorba decat de tendintele militare in moda sezonului. Si nu e vorba de celebrele imprimeuri, ci de croi.
6. Elastic Girl. Doar stim ca trebuie sa avem cat mai multe calitati pentru a fi puternice. Asa ca nu e suficient sa fiti doar bad, trebuie sa fiti si "elastic".
7.Totul sau nimic! Nu mai acceptati jumatati de masura. Principiul merge si in cazul tinutei. Asa ca acordati importanta si accesoriilor, dar si nuantei lacului de unghii. Totul trebuie sa fie asortat si ingrijit.
8. Scolaresc. Din cand in cand nu strica putina inocenta. Asa ca un rucsac sic o sa va aduca aminte de zilele de scoala. Ca tot e septembrie.

Niciun comentariu: