duminică, 14 martie 2010

Leneveala in stare pura

Chiar daca pentru unii argumentul tineretii ii face sa uite uneori mai multe zile in sir de faptul ca trebuie sa doarma si fac un maraton pentru mine asta nu mai tine. De aceea in ultimul timp atunci cand am putin timp liber ma simt ca un peste in apa si profit la maxim de el. Imi permit atunci sa lenevesc fara sa am nici cea mai mica mustrare de constiinta. Timpul liber pe care il am din cand in cand e ca o gura de aer pe care o iau cu nesat. Ca si oameni am fost creati sa avem un ciclu de sase zile in care sa muncim intens, iar in una sa ne odihnim. Daca nu am face asta nu am reusi sa functionam la capacitate normala si totul ar deveni un haos. Asa ca nu pot sa spun decat ca timpul liber este o binecuvantare pentru mine, moment in care imi incarc bateriile si imi recapat forta de a infrunta o noua saptamana.

2 comentarii:

Raluca spunea...

Subscriu intru totul si ma rog de mai mult timp liber, acum ca e si vremea frumoasa, o plimbare alene prin parc, cititul unei carti e tot ce imi doresc! :X

Irina Ursu spunea...

@Raluca Te cred. Am inteles ca duminica sunt 19 grade si din fericire maxima pentru mine sunt libera. De abia astept momentul asta.