joi, 22 octombrie 2009

Panica apropierii


Consider ca volumul telefonului meu atunci cand e vorba de muzica este insuficient. De cativa ani am devenit autista la primele ore ale diminetii. Uneori nu apuc bine sa ies din casa ca imi pun castile in urechi, dau muzica la maxim si plec la munca. Recunosc ca perceptia mea asupra oamenilor din jur se reduce cel putin cu 30%. Nu mai aud ce se spune in jurul meu, pierd franturi din viata unora si masa de dimineata a altora, vad din cand in cand unele mici gesturi, asta daca nu citesc. Recunosc ca nu pierd foarte multe daca toata lumea poarta discutii de genul: nu mai merge nicio combinatie ca e criza, desi nu a tinut sa explice, daca tot vorbea de il auzea un autobuz intreg, ce e aia o combinatie, eu nici acum nu stiu. Problema insa e alta. Daca se apropie de mine cineva incep sa intru in panica. Am impresia ca vrea sa imi fure ceva si nu stiu cum sa reactionez. Acum doua saptamani era sa lovesc o batrana care m-a atins ca ii stateam in cale. Nu am vazut-o, doar am simtit o mana pe mine, asta in zona Garii de Nord. Inima mi-a stat in loc si m-am intors intr-o fractiune de secunda cu o privire de aia de femeie in stare sa faca orice ca sa se apere. M-am calmat ca avea o fata inocenta. Adica nu a reusit inca nimeni sa ma jefuiasca in Bucuresti, spre deosebire de Iasi unde jumatate din averea mea mi-a fost furata, dar aici intru in panica daca se apropie cineva de mine mai mult decat normal. Vorba aia...vreau o tara mai sigura:)). O garda de corp se poate?
P.S. Fotografia e facuta de Anca.

P.S.2 Doru mi-a reamintit de Crash si are dreptate. Drept urmare merita vazut trailerul din nou.

5 comentarii:

Essences spunea...

Buna, imi place foarte mult blogul tau! ai dori sa facem un schimb de linkuri, ceva? daca nu iti cer prea mult. Blogul meu este unul generalist, poti sa intri macar sa vezi. Daca nu iti place cum scriu, accept refuzuri. O zi buna iti doresc si astept un semn, rau sau bun.

Irina Ursu spunea...

Mersi Inka. Am adaugat deja linkul. O zi buna si tie

Doru spunea...

La post-ul asta merge de minune recomandarea de a vedea "Crash" (asta daca nu l-ai vazut deja). Este un film absolut exceptional, ce vorbeste exact despre ce ai scris tu. :)

Anonim spunea...

Yep. Been there. :) Adica mi s-a furat si mie in primul an un sfert din avere si am fost si pipaita in zona garii. Acum, nu mai prezint interes.
O garda de corp e o idee faina, dar eu zic sa gasesti un voluntar care sa nu doreasca salariu. Sau, iti poti lua un catel mare! :)

Irina Ursu spunea...

@liilav Stii tu cum e cu voluntarii: azi au chef, maine nu prea. Asa ca o garda de corp e mai motivata, daca primeste un salariu pe masura:P