miercuri, 7 octombrie 2009

Crin Antonescu isi face reclama pe modelul Ikea











Pe modelul cataloagele Ikea atarnate pe usa, care au ajuns si la mine cu mare intarziere, si Crin Antonescu s-a gandit sa isi faca reclama cum poate. In seara asta casutele postale de la mine din bloc erau asediate de un "om ca noi toti". Si desi unii prieteni m-au acuzat ca in ultimul timp scriu foarte multa politica ii rog de data asta sa treaca cu vederea. Dar cand imi sare in ochi nu am ce sa fac, nu ma pot abtine. Ideea e ca a ajuns "misiva" electorala dupa o luna de zile, greva asta a bugetarilor se pare ca a incurcat socotelile:)). Si totusi tin sa il anunt ca lumea nu prea da doi bani pe intentiile lui, drept dovada sta una din poze.

19 comentarii:

Unknown spunea...

Macar el joaca la limita fair-playului (nu e chiar campanie electorala, atat timp cat nu apare cuvantul 'Voteaza'), spre deosebire de Traian Basesuc, care incearca prin oriec metode sa fure fata celorlalti candidati.

Anonim spunea...

Si ce daca?...caree problema?...se pormoveaza si el cum poate! scuzati-l sa nu-si face publicitate(campanie)pe bani publici ca Basescu!

Silvia Cernea spunea...

Eu il apreciez pentru asta,in fond asta presupune o campanie,chiar daca in zilele noastre nu avem parte de asa campanii,ci de aplaudaci platiti sa scandeze numele candidatului.Crin se diferenteaza prin stil si eleganta.Stie sa fie discret.Pe mine m-a convins din toate punctele de vedere ca merita votul de incredere al romanilor.

David spunea...

Este un model de promovare care functioneaza si mi se pare normal sa o folosesca. De ce crezi ca IKEA si alte magazine se promoveaza la fel? Pentru ca este eficient. Ai dreptul de a citi sau nu. Nu esti obligat cu nimic. El se prezinta cetatenilor modern si civilizat. E mult mai bine asa, decat sa rastorni un guvern pentru a crede lumea ca esti unicul salvator cum face Basescu. Pacat pentru cei care chiar il cred.

Alexandru Marin spunea...

Sper sa ajunga si la mine ziarul.Mi se pare foarte tare ideea de jurnal a unui candidat si pe calea aceasta.

Paula spunea...

Orice candidat are dreptul sa isi promoveze imaginea. Il felicit pe Crin Antonescu pentru ca nu isi face campanie pe banii nostri, asa cum Basescu si Geoana obisnuiesc! Votul meu din noiembrie se va duce catre Crin Antonescu !

Mihai Petre spunea...

Ideea nu e chiar atat de rea. Din contra. L-as felicita pe domnul Antonescu pentru modalitatea de a se promova. Mai ales ca nu o face pe bani publici, precum Basescu si Geoana. Bunul simt il caracterizeaza pe Crin Antonescu.

adina spunea...

E cea mai corecta campanie electorala de pana acum, daca dvs va plac baile de multime, sfintirea de mitropolii, mititeii si bericioaica de la partidele corupte, e treaba dvs. Nu putem sa gandim toti la fel. Modul in care actioneaza Antonescu e unul occidental. Desigur, nu toti tindem spre vest. :)

Anonim spunea...

Absolut normal! Crin a facut un lucru normal, intr-o tara democratica! Ori sunteti impotriva, domnisoara? Basescu isi programeaza emisiuni la radio si la tv - tipic dictatorismului. Plus ca toata campania lui electorala e facuta pe banii nostri! Bilantul guvernului e dezastruos. Pana una alta, Crin e singura solutie pentru alegeri. Se deosebeste prea mult de produsele regimului comunist - Basescu, Geoana-Geonel- Oprescu, pentru a nu face o figura frumoasa la alegeri!

katrina spunea...

Ahh, de ce oare lumea nu isi da seama ca metodele astea dau cel mai mult rezultate ?
Nu toata lumea se uita la talk-show-uri, nu toata lumea asculta posturile de radio. Un ziar este mult mai practic si mai usor de citit. Aceeasi treaba si cu pliantele.
E interesanta totusi ideea de ziar-jurnal.

Gabi A. spunea...

E o "campanie" cinstita si nu e din gloata comuna care se afirma prin total alte modalitati. E unic si mai putin "agresiv" decat restul. Ideea ingenioasa e de luat in calcul si de apreciat. Bravo Crin, noi te sustinem! Gabi A.

aurelian spunea...

Este o metoda clasica de a-ti face campanie electorala.Este deranjant poate pentru cei care au uitat sa mai citeasca presa .Si prin aceasta Antonescu s-a dovedit a fii altfel de candidat pentru Romania .Bravo lui.

alex niculcea spunea...

asa si?!...a facut-o pe banii tai?...este un lucru firesc ceea ce face,pana la urma,isi promoveaza imaginea,nu te obliga nimeni sa citesti ziarul,sunt destui oameni interesati sa l citeasca...felicitari Crin Antonescu pentru campania care ti-o faci...atata timp cat nu este pe banii nostri,multa bafta la alegeri

Anonim spunea...

Toata lumea ,toti politicienii vorbesc despre politica ,fac ,dreg,promit,dar mineni nu vorbeste despre realele probleme ale noastre asa cum o face Crin Antonescu ,sunt un tanar care am sa votez crin ,ca si ceilalti tineri ce il sustin

Irina Ursu spunea...

Am fost uimita sa vad cate reactii a starnit constatarea pe care am facut-o eu in legatura cu campanie lui Crin Antonescu. Eu am facut o constatare fara sa condamn, desi sunt lucruri de condamnat, asa cum pot sa spun la orice ora ce nu imi place si la contracandidatii lui. Dar cei care il voteaza este optiunea lor si nu vin eu sa le spun sa nu o faca. Cert e ca candidatul PNL a inceput si el sa ii faca campanie, dar pe alt model. Pana acum si Mircea Geoana a impartit carti postale, dar si Basescu si multi altii. Stiu toate lucrurile asa ca "don't kill the messenger".

Alexandru Marin spunea...

He he! Go Crin ! :-)

Doru spunea...

woooowww...si tu credeai ca nu e citit blogul ;))

Irina Ursu spunea...

@ Doru...Si eu mi-am spus la fel azi:))

Anonim spunea...

Nu cred ca ar trebui comentata aceasta metoda de campanie a lui Crin. Partea importanta este ca pur si simplu informeaza omul cu privire la propria persoana, lasandu-i libertatea de a alege si nu cumpara omul si implicit votul sau.