luni, 9 iunie 2008

Fara nicio legatura cu meciul nationalei!


Nu am mai scris de mult timp pe blog si imi este putin rusine. De fapt daca ma gandesc bine am realizat ca nu scriu nimic interesant din moment ce nimeni nu vrea sa comenteze nimic.


E o situatie de genul unei despartiri intre indragostiti. Exista sentimente intr-un cuplu si atunci cand cei doi se iubesc sau se urasc. In schimb totul este pierdut cand apare indiferenta.
Asa este si la mine pe blog, nimeni nu se cearta cu mine, nimeni nu imi spune ca i-a placut ce a citit...deci toata lumea este indiferenta.


Incep sa imi fac probleme. Mi-am ratat cariera de blogger?


Sa devin si eu emo ca sa am motiv sa imi tai venele?:))


Dar sa revenim la ganduri mai bune. Se apropie turul II si cred ca lumea este din ce in ce mai confuza. Campania electorala a fost plina de mizerii, crima la propriu zis, batai si vandalism. Chiar nu mai avem nici un strop de educatie si civilizatie in noi? Banul dicteaza totul?


Ultimele studii aratau ca una din sapte persoane sufera de boli de cap. Se pare ca la noi politicieni sufera in proportie de 99% de obsesia puterii.


Ar trebui sa facem un protest national si nimeni sa nu se prezinte la vot, sa ii sfidam pe fata sa le aratam ca in fata noastra ei nu mai au ce cauta.

Ar fi o chestie dar sunt convinsa ca nici intr-o 100 de ani nu se va intampla asta. Suntem prea comozi, influentabili si creduli.


2 comentarii:

Anonim spunea...

cum adica hai sa revenim la ganduri mai bune si povestesti despre crime. daca s-ar face protestul ala politicienii s-ar vota ei pe ei si tot ar iesi

Irina Ursu spunea...

Cand spun ganduri bune gandesc din prisma jurnalistului. Adica morti se citesc, fac trafic. Stiu ca sunt cinica uneori dar asta te invata viata.