joi, 15 martie 2012

Vin alegerile....forţa online-ului

De multe ori sunt considerată o ciudată pentru că mă declar o aprigă susţinătoare a comunicării prin intermediul reţelelor de socializare. Unii oameni normali se uită la mine cu milă şi îmi spun că această pasiune nestăvilită tradează o problema de comunicare în viaţa reală. Greşit.

De fapt comunicarea online este o prelungire a comunicării reale. Atât timp cât reuseşti să atragi atenţia şi simpatia celor din online cu faptele pe care le faci în realitate, înseamnă că faci ceva interesant cu adevărat.

Pentru că e an electoral le-am spus, celor care au un rol în campania electorală, să nu ignore potenţialul spaţiului online. Iar aici nu mă refer la a avea un site şi un cont impersonal. E vorba de interacţiune, de analiză a comportamentului alegătorilor de online, atenţie la reacţii şi feed-back.

Nu ştiu dacă mulţi dintre candidaţi sunt pregătiţi pentru exerciţiul asta, dar cine nu mă crede trebuia să urmărească reacţiile şi comentariile utilizatorilor de Facebook şi Twitter pe marginea interviului acordat de MRU la Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea. Alegătorii de online nu pot fi convinşi cu o găleată. Pentru că ei sunt "mofturoşi".

luni, 12 martie 2012

Te adaptezi si incerci sa acoperi deficientele care iti fac viata mai grea. Mai carpesti pe ici pe colo, mai uiti, te cufunzi in somn, in munca, doar - doar vei avea revelatia aia pe care o tot astepti. Cand crezi ca ai inceput sa intelegi, de abia atunci se ivesc intrebarile capcana si iar totul e invaluit in mister, poate mai dens decat credeai initial. Uneori oamenilor le e greu sa inteleaga alti oameni, poate pentru ca sunt prea asemenatori, dar nu realizeaza asta.