miercuri, 15 aprilie 2009

Pace...


Pacea este cea mai importanta. Nu uita sa te rogi pentru pace. Asta am invatat azi. Doua propozitii scurte, dar esentiale.

marți, 14 aprilie 2009

Friends


Am pierdut cativa prieteni falsi, dar azi mi-am dat seama ca am castigat unul care recompenseaza pierderea. Atunci cand se inchide o usa, se deschid altele.

luni, 13 aprilie 2009

Amuzant de ireal


As vrea ca trupul meu sa fie frunze scaldate in amarul cer de rai. As vrea ca gandul meu sa umple soapte si sa le vand in ambalaje de serai. As vrea ca tu fii o stea sub palisandrul cel ador si impreuna dintr-un trup de roua si de apa sa se nasca un vis. As vrea ca lumea sa ne uite si infasurati in giulgiu de uitare sa ne iubim pana la dispersare. In praf de amintiri sa ne facem casa si din raze de luna sa ne facem patul. As vrea ca fiintele nostre sa fie legamantul unei trainice fericirii intre cer si pamant, intre abis si vesnicie. Dar totul este teluric si visele se calca in picioare.

duminică, 12 aprilie 2009

Lumea cu susul in jos


Ordinea fireasca a lucrurilor s-a rasturnat cu ceva timp in urma. Ceea ce trebuia sa fie alb, acum e negru. Ce trebuia sa fie paralelel acum se intersecteaza, ce trebuia sa fie fierbinte acum e inghetat. Lucrurile, viata, oamenii si tu te-ai schimbat. Eu incerc sa imi gasesc locul in schema asta rasturnata. Dar macar eu pot sa spun ca am fost anormala intr-o lume banala. Acum - nu pot sa spun decat asta: "Cum sa fiu normala intr-o lume anormala?"....Oare si la altii stau lucrurile cu susul in jos?