miercuri, 1 aprilie 2009

Cioburi de sticla


Dansand pe cioburi de sticla, cu zeci de sageti adanc infipte in spate, dar cu un zambet ironic pe fata. Cam asa arata portretul meu azi.

marți, 31 martie 2009

Autopedepsire


Sunt profund dezamagita pe mine ca nu mi-am respectat traseul intr-o anumita privinta. De vreo doua zile recidivez, drept dovada ca ma autopedepsesc si in acelasi timp m-am supus unui experiment dur. Cand o sa ajung la rezultatul scontat, cand o sa stiu sa ma tin de cuvant cu promisiunile pe care mi le-am facut poate o sa ma felicit. Azi urasc ca sunt femeie...poate maine o sa imi treaca, dar azi urasc asta cu toata inima mea. Si mai urasc si altceva, dar asta nu e bine....pana la indiferenta mai e cale lunga. Asta e rezultatul pe care il vreau...sa scap de ura a ceva ca sa trec la indiferenta, ignoranta si amnezie. Ma autopedespesc.

duminică, 29 martie 2009

Save ....


Mi se intampla sa mai uit uneori ca nu am cum, nu pot, sau nu mi se da ocazia sa ajut la "salvarea" unor persoane, foarte dragi mie, sau nu. E mai rau cand ei nu inteleg ca asa ma salvez si pe mine, doar facand asta pentru ei. Dar nu mai are nimeni timp nici macar sa isi dea seama ca pot sa ii lase pe altii sa ii ajute in masura in care pot, ca poate asa li se intampla si lor ceva bun. Dar nimeni nu vrea, iar eu uit asta uneori.