joi, 22 mai 2008

Noutati in lumea modei!



O companie aeriana din Emiratele Arabe Unite a incheiat un contract cu casa de moda Hermes pentru a le decora un elicopter. Se pare ca si avioanele au fost cuprinse de virusul modei.

Fostul atacant de la Fiorentina, Vieri se afla astazi in China unde isi promoveaza noua linie vestimentara "Sweet Years".


Actorul Josh Hartnett va fi imaginea noului parfum Emporio Armani Diamonds for Men. Parfumul, nu actorul, va fi putea fi gasit in magazine incepand cu luna iunie.

miercuri, 21 mai 2008

Lumea azi, in fotografii!


Fotografiile au fost facute azi in diferite colturi ale lumi. Portretul realizat din flori a fost expus pe o strada din Sicilia.
Fotografia de la Turnul Eiffel puncteaza o campanie realizata in Saptamana Vegetarienilor. Si ultima poza este facuta la serbarea florilor in Italia.

Noutati!


Desi crezi uneori ca nimic din ceea ce ai putea auzi, citi, vedea, nu te poate impresiona, totusi se poate. Guma de mestecat va deveni medicament. Cum asa? S-a ajuns la concluzia ca pacientii care au fost operati de intestin se recupereaza mult mai repede daca mesteca guma. Cica mestecatul gumei stimuleaza hormonii gastrici.
O fi! Acu ma intreb daca medicii o sa prescrie retete de genul:"Se recomanda tratament postoperatoriu cu guma de mestecat Orbit. Se va administra o pastila dimineata, la pranz si seara!"
Se anunta o competitie serioasa pe piata gumei de mestecat!
V-am spus eu ca e treaba serioasa nu gluma!

marți, 20 mai 2008

Despre oameni si masini si poezii cu “La cules de mure!”


Cine a spus ca masinile sunt imense si oamenii minusculi?

Cine se mai uita la desene animate desi are 22 de ani? Cine mai viseaza flori?; si ii spune celuilat ca a gresit ca mai apoi toate sa se reduca doar la iertari si vorbe noi!

Cine se mai intreaba daca viata isi rost doar prin simplul fapt ca transpiri in zilele calduroase?

De ce oameni isi irosesc zilele in iubiri care sunt bune, dar nu ideale?

Viata noastra e compusa din calitatea anilor de scoala pe care i-ai facut si a viciilor lipsa. E o falsa premisa ca esti un om realizat daca ai 16 ani de scoala si inca nu stii de ce viata se reduce la prieteni si dusmani?

Avem nevoie de aprobari asa cum avem nevoie de apa si de mancare. Importanta acestora este clara si reala …apa si apoi mancarea.

Adica acceptare si apoi aprobare. Ordinea e aceeasi indiferent de motiv si indiferent de plural sau singular.

Substantivul pe care il reprezinti se opune verbului dar nu conteaza asta, tu cauti adjectivul. Daca esti bun, daca esti frumos sau daca sunt inteligenta?

Eu si ego suntem bine mersi. Ego-ul celalalt s-a botit putin, adica al tau!

Si nu conteaza nici un ego, nici macar faptul ca s-au intersectat niste idei si niste faze, totul se reduce la absurd, adica la nimic!

Nu exist, nu exista, totul e o matrice! Si asa de rezolva toate dilemele vietii si nenorocirile ei!

Crede in ce vrei tu, eu cred in ce vreau eu. Din credinta mea se naste filosofia propriului ego!

De aici si pana la o afla dureaza un infinit daca esti in afara barierei!

Ca sa treci de bariera ai nevoie de o cheie care nu exista. Dupa cum nimeni nu trece podul anterior purgatoriului. Miturile imi imbogateau viata. Am crescut si iata-ma fata in fata cu realitatea,scara motivationala si analiza SWOT.

Punct! Adica am vorbit despre oameni si masini si poezii cu “La cules de mure!”

O poza misto!

Presedintele Argentinei a fost imortalizata intr-un portret "agricol"! Precizez ca am luat poza de pe ANSA si imi place!

luni, 19 mai 2008

Post de luni...


E din nou luni! Adica o noua saptamana care trebuie inceputa in forta, sau nu. Capitala a fost vie in acest sfarsit de saptamana. Parcurile au fost pline iar strazile erau aglomerate sambata noaptea! Romanii au devenit pasionati de arta!

Momentan nu am nicio noutate..dar daca aflu ceva va informez!